MADONA U 62. GODINI ODLUČILA DA URADI PRVU TETOVAŽU! Evo šta je napisala pop diva na svom TELU! (FOTO)
Foto: Profimedia

ISPUNILA ŽELJU

MADONA U 62. GODINI ODLUČILA DA URADI PRVU TETOVAŽU! Evo šta je napisala pop diva na svom TELU! (FOTO)

Pop kultura -

Kraljica pop muzike Madona je odlučila da se tetovira po prvi put u svojoj 62. godini! Ona je otišla u poznati tatu studio, kod poznatog majstora tetovaže i odlučila da na ručnom zglobu istetovira inicijale svoje dece.

Kraljica pop muzike ima šestoro dece: Lourd (24), Roko (20), David (15), Mersi (14) i osmogodišnje blizankinje Stelu i Ester.

Poznata po skandalozom ponašanju, Madona je tokom pandemije vodila javni dnevnik na društvenim medijima gde je pričala o korona virusu. Pored izgleda, Madona voli javnost da šokira i svojim ljubavnim vezama sa veoma mladim muškarcima.

Podsetimo, muzička diva Madona već duže vreme uživa u ljubavi sa 36 godina mlađim dečkom, Ahlamalikom Viliamsom. Iako ne kriju svoju ljubav, njihove zajedničke fotografije se do sada nisu objavljuvale u javnosti, a nedavno je to uradila upravo ona.

Naime, Madona je na svom Instagramu objavila sliku sa 26-godišnjim Ahlamalikom, dok mu sedi u krilu.

Pomenuta fotografija izazvala je niz komentara njenih obožavalaca koji ne odobravaju ovu ljubav. Naime, iako su navikli da od pop dive očekuju neočekivano, smatraju da je ova ipak veza neprimerena.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track