TUŽNA PRIČA GLUMCA BORE KANDIĆA: S bratom je bio u svađi, majka mu je bila drug i podrška!
Foto: Printscreen

Datum sahrane još nije poznat

TUŽNA PRIČA GLUMCA BORE KANDIĆA: S bratom je bio u svađi, majka mu je bila drug i podrška!

Pop kultura -

Većina misli da je on bio jedinac, ali nije tako. Bata je hteo da ga vrati na prvi put, priseća se prijatelj pokojnog glumca Nebojša

Pred kraj života, Bora Kandić nije imao puno prijatelja. Njih nekoliko koji su ostali s njim do samog kraja nisu bili glumci, već ljudi iz njegovog kraja, koji su mu pomagali do smrti. Najveća podrška u Kandićevom životu bila je njegova majka, koja je i sebe i njega izdržavala od penzije.

- Glumac je jako bio vezan za svoju majku Nacku. Dok je živeo u Australiji, njegova majka je bila loše i to je bio razlog njegovog povratka. Priča se da joj je on svojim povratkom produžio život. Nacka je preminula pre tri meseca, što je dodatno dotuklo Boru - izjavio je njegov prijatelj Nebojša.

foto: Maša Kostić

Kandić je imao i brata, ali s njim nije bio u dobrim odnosima. - Većina misli da je Bora bio jedinac, ali nije tako. On je imao brata, s kojim nije bio u dobrim odnosima jer je brat stalno pokušavao da ga vrati na pravi put, ali znate Boru, uvek je bio previše tvrdoglav i uvek je hteo da radi po svome - dodaje prijatelj.

Još uvek se ne zna kad će biti Borina sahrana, koju organizuju njegovi prijatelji. Kurir, M. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track