PEVAČICA U 6. DECENIJI IZGLEDA UPOLA MLAĐE! Nije uradila nijednu plastičnu operaciju, a o njenoj LEPOTI svi pričaju! FOTO
Foto: Profimedia

oduševila novom fotkom

PEVAČICA U 6. DECENIJI IZGLEDA UPOLA MLAĐE! Nije uradila nijednu plastičnu operaciju, a o njenoj LEPOTI svi pričaju! FOTO

Pop kultura -

Pevačica Kajli Minog posle više od tri uspešne decenije muzičke karijere sa novim albumom "Disco" uspela je još jednom da zauzme prvo mesto po prodaji u Velikoj Britaniji i drugim evropskim zemljama.

Pored fantastične muzičke karijere Kajli Minog oduševljava svojim izgledom u 53. godini. Pevačica, koja živi u Londonu, pozirala je na u baršunastom ogrtaču.

"Još jedno snimanje završeno", napisala je Kajli. Fotografija je oduševila njene pratioce na Instagramu.

"Čini se da ti stariš unazad", "Apsolutno predivna. Godine ne utiču na tebe", "Tvoje noge su sa godinama sve bolje", "Neverovatno", "Uvek savršena", samo su neki od komentara.

Atraktivna pevačica i kantautorka iz Australije rekla je da se i dalje suočava sa ljudima koji nipodaštavaju njen muzički talent, iako je u prodala više od 80 miliona albuma širom sveta.

"Bio je velik broj kritika tokom godinama na račun moga glasa. Zbog toga sam nekad znala čuti i glas u svojoj glavi koji bi mi rekao: 'Ne znaš da pevaš. Ona ne zna da peva'", ispričala je Kajli. Međutim, njen koncert pod nazivom "Aphrodite: Les Folies Tour" pre pet godina ostavio je ljude u šoku neverovatnim vokalnim sposobnostima Kajli koje je demnostrirala pred publikom uživo.

Kajli je nekoliko meseci u vezi sa Polom Solomonsom (46), koji je kreativni urednik u magazinu "British GQ".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track