MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O POBAČAJU! Postoji nada da ćemo na kraju BITI DOBRO: Evo šta je sve poručila!
Foto: Profimedia

jaka

MEGAN MARKL PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O POBAČAJU! Postoji nada da ćemo na kraju BITI DOBRO: Evo šta je sve poručila!

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pohvalila je "diskretne heroje" pandemije korona virusa koji su podržavali i pomagali svoje zajednice, u okviru snimka emitovanom na CNN-u, što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se u julu ove godine pojavila vest da je imala spontani pobačaj.

Megan je izgledala nežno i romantično u bluzi boje jorgovana sa mašnom oko vrata, a blagi uvojci koji su uokvirili njeno lice i efektan ljubičasti karmin upotpunili su ovo izdanje.

"Videli smo kako se u zajednicama preduzimaju mere, kako možemo da ustanemo jedni za druge. Kada su se programi za dečji ručak zaustavili, videli smo kako se naše komšije brinu da ta deca ipak dobiju hranu koja im je potrebna", rekla je ona, dodajući da smo svi bili svedoci "snage ljudskog duha" i da "imamo moć da podsetimo druge da nada uvek postoji".

foto: Profimedia

"Večeras slavimo ove tihe junake, od kojih za neke znamo, a nekim aplaudiramo izdaleka. Znamo vrednost hrane, da je to izvor života. A u trenucima krize, topli obrok može da učini da se osećamo prijatno, baš kao i prekopotrebni zagrljaj - posebno u odsustvu ljudskog kontakta zbog socijalne distance koje se svi pridržavamo", istakla je lepa Amerikanka.

"U godini koja je za sve nas bila izazovna, nadahnule su me priče o saosećanju u našim zajednicama. Za mnoge porodice uticaj pandemije bio je razoran, a previše njih susrelo se sa užasnim pitanjem: "Kako ću svojoj porodici da obezbedim hranu?" Ali, suočeni sa ovom poražavajućom stvarnošću videli smo i snagu ljudskog duha i izvanredne načine na koje zajednice odgovaraju u izazovnim vremenima. Videli smo dobro kod ljudi. Pojedinci su ustali i postarali se da zadovolje najosnovnije potrebe u našim zajednicama. Pokazali su nam svima da čak i u najmračnijim vremenima, kada se složiomo, imamo moć da podsetimo druge da postoji nada i da ćemo na kraju biti dobro", poručila je supruga princa Harija.

foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track