GLUMAC SE OŽENIO 38 GODINA MLAĐOM U TAJNOSTI! Zbog nje ne izlazi iz teretane, a svi kažu da BOLESNO liči na njegovu ĆERKU!
Foto: Profimedia

uhvaćeni!

GLUMAC SE OŽENIO 38 GODINA MLAĐOM U TAJNOSTI! Zbog nje ne izlazi iz teretane, a svi kažu da BOLESNO liči na njegovu ĆERKU!

Pop kultura -

Dolf Lundgren (63), zvezda akcionih filmova iz osamdesetih šokirao je javnost kada je pre nekoliko meseca verio svoju 38 godina mlađu devojku, fitnes instruktorku Emu Krokdal.

Glumac je zbog dvadesepetogodišnje izabranice veoma poveo računa o svom izgledu, tako da sada gotovo ne izlazi iz teretane.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Naime, njih dvoje uslikani su nakon treninga. Ema mamila je poglede u uskom crvenom šortsu koji je istakao njene izvajane, zategnute noge, ali i Dolf je u sjajnoj formi, iako već gazi sedmu deceniju. No, lice ovog plavoskogo glumca ipak odaje da je daleko mlađi od svoje partnerke...

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Spekuliše se i da je Lundgren u tajnosti oženio lepu Norvežanku, s obzirom da je primećeno da nosi prsten na levoj ruci. Ipak, zvanične potvrde o tome nema.

Podsetimo, slavni 63-godišnjak je u julu ove godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli ovu mladu damu, a ona pokazujeruku sa prstenom i stidljivo se smeši. "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj", napisao je on tada.

Zato se na njihovim zajedničkim fotografijama redovno mogu pročoitati surovi komentari i brojne uvrede. "Može da ti bude ćerka, čak i unuka", "Da li ti je ovo ćerka, ne razumem?", "Razlika u godinama je prevelika. Grozno", "Tvoja verenica je lepa, ali je još uvek dete", samo su neki od opaski Dolfovih pratilaca.

Njegova objava izazvala je burne reakcije - javnost je Lundgrenu zamerila ogromnu razliku u godinama, ali i to što lepa Ema neodoljivo podseća na njegovu stariju ćerku Idu.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track