DEMONSTRIRAO

MISLIO SAM DA SAMO SRBI IMAJU ČUDNE OBIČAJE! Miloš Biković otkrio šta Rusi rade 31. decembra, ovo je sve ŠOKIRALO! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković ogromnu popularnost uživa i u Rusiji, a nedavno je proglašen i za najplaćenijeg glumca u ovoj zemlji.

On je zahvaljujući filmu "Sluga" ušao u istoriju ruske kinematografije, a na svojim društvenim mrežama često se obraća svojim pratiocima i na srpskom, ali i na ruskom jeziku.

Miloš Biković
foto: Pritnscreen

Tako je ovog puta na svom Instagramu u video snimku otkrio jednu zanimljivost koja se tiče običaja u Rusiji, a za koji, verovatno mnogi nisu znali.

"Mislio sam da samo Srbi imaju čudne običaje... Kad ono... Jeste li znali da Rusi 31. pale papirić u ponoć, na kome su prethodno napisali želje, i to dok gori, bacaju u šampanjac i sve to zajedno piju naiskap?", napisao je Biković u opisu.

Podsetimo, Biković je karijeru u Rusiji započeo u filmu Nikite Mihalkova, a od uloge pukovnika barona Levickog možda ništa ne bi ni bilo da se nije umešao njegov brat monah ili kako to Biković voli da kaže, božja volja.

U nedavnoj ispovesti Biković je ispričao koliko je njegova porodica uticala na njegov kreativni razvoj, sa kakvim se sve iskušenjima suočavao u svom životu, ali i zašto je u njegovom životu najvažniju ulogu imao njegov brat Mihailo, koji je strešina Manstira Jovanje.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Prva TV

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track