VESNA ČIPČIĆ ŽESTOKO OPLELA PO PUBLICI U POZORIŠTU! Volela bih da dolaze lepo namirisani, smeta mi to RAŠČUPANO i NEOKUPANO
Foto: Pritnscreen

Oplela

VESNA ČIPČIĆ ŽESTOKO OPLELA PO PUBLICI U POZORIŠTU! Volela bih da dolaze lepo namirisani, smeta mi to RAŠČUPANO i NEOKUPANO

Pop kultura -

Glumica Vesna Čipčić navela je da joj smeta što, kako kaže, pozorišna publika sve manje poštuje dres kod kada dolazi na predstave.

- Iskrena da budem, malo mi smeta taj preterano kežual stil koji se danas forsira. Volela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi - rekla je Vesna Čipčić.

- Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vreme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku - rekla je glumica.

Vesna i njena porodica praznike i slavu ove godine provode na Divčibarima, gde poseduju porodičnu vikendicu.

- Praznike smo proveli u krugu porodice, jer je tako najintimnije i najlepše. Obožavam da pravim božićnu česnicu i slavski kolač, mogu vam reći da sam prava domaćica! - otkrila je glumica.

Vesna Čipčić
foto: Marina Lopičić

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track