ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA NE ODVAJA SE OD SPORTISTE Glumica porogovrila o NOVOM DEČKU, otkrila detalje veze: Zajedno smo POLA GODINE
Foto: Pritnscreen/Instagram

više se ne kriju

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA NE ODVAJA SE OD SPORTISTE Glumica porogovrila o NOVOM DEČKU, otkrila detalje veze: Zajedno smo POLA GODINE

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović progovorila je o svom izabraniku atletičaru Mihailu Dudašu sa kojim je u vezi već šest meseci.

Ona ističe da su se trudili da sačuvaju svoju intimu sve do sada, ali ne krije koliko je zaljubljena. Mlada glumica je novog dečka upoznala i sa roditeljima Gagijem Jovanovićem i majkom Brankom Pujić.

"Zajedno smo pola godine i iskreno prijalo nam je što smo uspeli da sačuvamo našu intimu do sada. Čuvaćemo je i dalje, ali nema razloga da krijemo da smo u vezi. Uživamo zajedno i definitivno jedna od najboljih stvari u 2020. koja je svima teško pala jeste ljubav koja se rodila između nas dvoje", rekla je ona.

Par trenutno uživa na zimovanhju na planini Jahorina.

"Kao profesionalni sportista, deseetobojac, Mihail nije smeo da skija ranije. A sada, kada je zbog pandemije virusa korona sve stalo, stvorili su se idealni uslovi da nauči. Krenuo je, jako mu dobro ide i mogu reći da je talentovan i za skijanje. Ja vozim bodr duže vreme zato što sam na skijama doživela povredu. Ali ni na dasku nisam stala poslednjih godina jer nisam stizala da idem na skijanje zbog obaveza. Ali evo sad se polako vraćam u formu na Jahorini. Planina je prelepa, baš uživamo", rekla je Anđela.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Gloria

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track