BIZARNA AZELIJA BENKS: Optužili je da je skuvala mačku i pojela je, ali to nije kraj! Ima ljudsku LOBANJU u kući! (FOTO)
Foto: Profimedia

neverovatno

BIZARNA AZELIJA BENKS: Optužili je da je skuvala mačku i pojela je, ali to nije kraj! Ima ljudsku LOBANJU u kući! (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena pevačica Azelija Benks je gostovala na australijskoj radio stanici gde je demantovala da je otkopala mrtvu mačku, skuvala je i pojela. Voditelji emisije su stali na njenu stranu, rekavši da su svi oni ljubetilji životinja.

Istina je da je ona iskopala mrtvu mačku posle tri meseca, ali je nije pojela već samo skuvala jer je to proces neophodan za taksidermiju. Mačak je bolovao od bubrežnih bolesti, nije baš bio najzdraviji, a umro je od loše ishrane. Azilija je želela da sačuva njegovu lobanju u znak sećanja.

Onda je na iznenađenje voditelja, krenula da priča o ljudskoj lobanji koju poseduje. Lobanja je pripadala šestogodišnjoj devojčici koja je umrla od povrede glave. Pevačica je naglasila da poštuje mrtve i da smatra da velika energija dolazi iz kostiju. I opet je naglasila da nije pojela svoju mačku.

Bonus video:

(Kurir/A.M./KIIS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja