PLAČEM ŠTO JE VIŠE NEMA, ALI SREĆAN SAM ŠTO SAM JE POZNAVAO: Mima Karadžić SLOMLJEN zbog smrti Mire Furlan, objavio emotivnu sliku
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

oglasio se

PLAČEM ŠTO JE VIŠE NEMA, ALI SREĆAN SAM ŠTO SAM JE POZNAVAO: Mima Karadžić SLOMLJEN zbog smrti Mire Furlan, objavio emotivnu sliku

Pop kultura -

Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini usled posledica zaražavanja zaražavanja virusa Zapadnog nila, potvrdili su Kuriru porodični prijatelji pokojne glumica.

Mnoge poznate ličnosti opraštaju se od čuvene glumice, a sada se ovim povodom oglasio i Milutin Mima Karadžić.

Milutin Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

On se prisetio filma u kome su zajedno igrali, te je istakao koliko je potresen zbog njene smrti.

- Juče je umrla Mira Furlan. Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od naših najvećih filmova "Lepota poroka" u reziji Živka Nikolića. To su bili moji filmski prvenci, imao sam s kim i biti i opstati. Mira je bila divna, sjajna... srećan sam što sam je znao i plačem što je više nema - napisao je Mima Karadžić na Instagramu.

Podsetimo, Mira je rođena je 1955. godine u Zagrebu gde je završila osnovnu školu, a potom i gimnaziju. Sa svojih 22 godina diplomirala je na Akademiji. Poslednjih godina živela je u SAD, gde je ostvarila takođe brojne uloge, a jedna od najpoznatijih je u naučnofantastičnoj televizijskoj seriji Babilon 5 (Babylon 5).

Mira Furlan
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track