HOLIVUD NE PRESTAJE DA BRUJI! RAZVODE LI SE MILA KUNIS I EŠTON KUČER: Otkriveni detalji iz njihovog BRAKA!
Foto: Profimedia

zanimljiva priča

HOLIVUD NE PRESTAJE DA BRUJI! RAZVODE LI SE MILA KUNIS I EŠTON KUČER: Otkriveni detalji iz njihovog BRAKA!

Pop kultura -

Svetski mediji ''razvode'' Milu Kunis i Eštona Kučera već nekoliko godina unazad, ali šta je zaista istina? Par koji je u braku od 2015. godine i ima dvoje dece, iza sebe ima zanimljivu prošlost, od zajedničkog pojavljivanja u seriji ''Vesele sedamdesete'' kada je Mila bila maloletna pa sve Eštonovog braka sa Demi Mur.

Ovog puta svetski mediji navode nekoliko ''razloga'' za razvod ovog poznatog para. Ali drugi mediji navode razloge zašto to ne bi moglo da se desi, pogotovu što će ovaj glumačko-ljubavni par snimiti i zajedničku reklamu za Super Boul.

Mila ne nosi burmu. Ona je uslikana prošle godine bez burme na ruci, a američki sajt navodi da je to dokaz da se brak bliži kraju jer Mila drži do takvih stvari kao što je nošenje burme. Međutim , ne treba prenagliti sa zaključkom - možda je tog dana zaboravila da stavi prsten. Svakako jedan detalj nije dokaz za tako nešto.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Prodaju kuću. Oni su odlučili da prodaju kuću u Kalifoniji, u Los Anđelesu jer ne planiraju da se usele u vilu. Navodno i to je dokaz da se razvode, a u tom slučaju bi taj razvod bio težak oko 315 miliona dolara. Međutim, kontra-argument je taj da su njih dvoje pojavili u poznatom američkom tok šouu da bi najavili svoje projekte vezane za vino. Kada se malo bolje porazmisli, niko ne započinje novi biznis ako planira da se razvede, zar ne?

Karantin im uništava brak. Mediji su prošlog oktobra pisali da se Mila i Ešton razvode jer ne mogu da izdrže karantin jedno sa drugim i da neće obeležavati godišnjicu braka, a pominjali su i Eštonovu prošlost u ne tako lepom svetlu. Ovo takođe nije nikakav dokaz, pogotovu što su oni za vreme karantina pokrenuli biznis sa vinima.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Ešton je neveran? To se svaki put pominje jer je Ešton bio uhvaćen da vara i da je on jednostavno neveran i sadašnjoj supruzi i bivšoj Demi Mur sa kojom je bio u braku 8 godina. Mila nikada nije komentarisala taj navodni incident iz 2011. godine i veoma je verovatno da se prevara nije ni dogodila. Razotkriven je još jedan trač.

Zaključak je sledeći: Ešton Kučer i Mila Kunis se ne razvode. Imaju zajedničke projekte i snimaju veoma bitnu reklamu za Super Boul.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M/Gossipcop)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track