SRPSKI GLUMCI ZVEZDE NAJGLEDANIJE KOMEDIJE U ČEŠKOJ I SLOVAČKOJ: Za gledanje filma neće vam trebati titl, a evo o čemu je reč!
Foto: taramountfilm

HIT PRIČA

SRPSKI GLUMCI ZVEZDE NAJGLEDANIJE KOMEDIJE U ČEŠKOJ I SLOVAČKOJ: Za gledanje filma neće vam trebati titl, a evo o čemu je reč!

Pop kultura -

Češko-slovačku komediju "Previše lično" pogledalo je tokom bioskopskog prikazivanja više od pola miliona ljudi, a zanimljivo je da u ovom ostvarenju Marte Ferencove glavne uloge tumače Predrag Miki Manojlović, Branislav Trifunović i Janko Popović Volarić.

Film konačno stiže 4. februara i u domaće bioskope, a hrvatski glumac za Kurir objašnjava, uoči prvom prikazivanja u Srbiji, kako su se uopšte on i njegove kolege našli u ovoj priči.

- Dobili smo poziv na kasting. Producenti su želeli da imaju naše, a ne češke glumce. Verovatno su autori hteli da svoju priču prikažu i na celom Balkanu, ali ih je korona u tome sprečila. Film je bio spreman i za Pulski filmski festival. Miki, Bane i ja nemamo zajedničkih scena. Film prati tri paralelne ljubavne priče - kaže Popović Volarić.

Janko Popović Volarić
foto: Milica Cvetković

Simpatičan, emotivan i životan, film "Previše lično" snimljen je prema istoimenoj knjizi, bestseleru književnice Evite Tvardzik Urbanikove.

- Manojlovića nisam sreo tokom snimanja. Moj deo priče je komičan, Banetov ozbiljan... Najbolje bih celu priču opisao kao romantičnu komediju u kojoj će se pronađi pripadnici svih generacija - iskren je glumac, koga smo gledali i u seriji "Tajkun".

Film Previse licno
foto: taramountfilm

Sjajnu glumačku ekipu čine Eliška Balzerova, Tatjana Dikova, Petra Hrebičkova, Luboš Kostelni i Marijan Mitaš. Zanimljivo je da niko od autora ne govori engleski, pa su naši glumci imali prevodioca.

- Na setu nam je pomagao momak koji je studirao u Beogradu. Moja partnerka je govorila samo češki, a rediteljka slovački jezik. Nije mi puno bilo od koristi znanje engleskog jezika - ističe Popović Volarić.

Film "Previše lično" govori o tri žene koje se poznaju, odnosno upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi sa ocem. Natalija ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva, iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Film Previse licno
foto: taramountfilm

- Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi - stoji u najavi distributera ove priče "Taramaunta".

Za gledanje ovog filma kod nas neće morati da čitate titl, jer su svi češki i slovački glumi nadsinhronizovani i govore srpski.

- Bio sam na premijeri početkom prošle godine u Pragu i Bratislavi. Bilo mi je zabavno i komično da slušam sebe na češkom jeziku - zaključuje glumac.

Andjelka Prpic
foto: Promo

Još jedna premijera

Igra muža Anđelke Prpić

Janka Popovića Volarića za desetak dana očekuje i premijera filma "Jedini izlaz", reditelja Darka Nikolića, sa Anđelkom Prpić. - Film smo dugo čekali. I premijeru smo morali da odložimo zbog korone - kaže glumac, čija smrt pokreće radnju cele ove priče.

Kurir/ Maša Kostić i Ljubomir Radanov Foto: Taramountfilm

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track