PREOKRET U KARIJERI

NAPUŠTA GLUMU, A IPAK OSTAJE U ŽIŽI? Iva Štrljić želi da menja profesiju - radila bi ČAK DVA javna posla? (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Glumica Iva Štrljić pažnju javnosti privukla je tumačeći lik Dijane Erski u popularnoj seriji, a kako sama kaže popularnost joj jako prija.

-Čim ljudi reaguju na lik, znači da sam ga ja lepo odglumila. Deca me posebno prepoznaju, super mi je ako ostanem upamćena po ovom liku - kaže Iva i dodaje da između nje i lika koji tumači ima jako malo sličnosti, a jedna od njih je pozitivnost kojom zrače.

Iva je poznata po svojoj svestranosti, te se osim glume, za koju se školovala, oprobala i u voditeljstvu, a napisala je čak tri knjige.

- Ja sve volim, gluma je moja profesija, ali ja volim i voditeljski posao na televiziji i radila sam nekoliko puta raznovrsne emisije i opet bih prihvatila neki takav poziv zaista. Dobro se snalazim u tome i volim ga - kaže Iva.

Lepa glumica navodi da joj je pisanje velika strast, te da piše iz ljubavi i dodaje da je, osim tri knjige koje je objavila upakovala i zbirku humoreski, koje tek treba da ugledaju svetlost dana. Iako Iva ne želi da pređe u spisateljice, sigurni smo da će i u ovoj oblasti imati mnogo uspeha.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja