Najnovije vesti

SADA IGRA ĆERKU VOJINA ĆETKOVIĆA, A U UBICAMA JE IMALA INTIMNE SCENE! Vanja Nenadić se opustila pred kamerama!
Foto: Pritnscreen/Instagram

mlada glumica

SADA IGRA ĆERKU VOJINA ĆETKOVIĆA, A U UBICAMA JE IMALA INTIMNE SCENE! Vanja Nenadić se opustila pred kamerama!

Pop kultura

Glumicu Vanju Nenadić trenutno gledamu u seriji "Tajna vinove loze", a publika ju je upoznala u seriji "Biser Bojane", a potom i u "Tajkunu". 

Ona sada tumači lik Anje, ćerke Vuka Tomovića kojeg igra Vojin Ćetković

Vanja je sa 19 godina došla u Beograd, dok je porodica ostala u Somboru. Vanju za ovaj period vežu najlepše uspomene.

- Zapravo sam godinu dana studirala književnost u Novom Sadu. Tad nisam ni pokušavala da upišem u Beogradu glumu, ali sam shvatila da je to ono čime želim da se bavim. Verovali ili ne, završila sam srednju ekonomsku. Iako sam ceo život u dramskom studiju išla na časove, nisam odmah upisala fakultet. Još tada sam počela da živim sa najboljom drugaricom. Onda se sve desilo neočekivano. Roditelji su me od samog početka podržali. Najveća kazna kod mene je bila da ne mogu da idem u dramski studio. Sećam se da sam bežala od kuće i svašta izmišljala da bih išla na časove glume. Dramski studio mi je bio beg od svega. Danas roditelji gledaju svaku moju predstavu, a kada je film izašao, nakon premijere su kupili 30 karata za sve prijatelje i celu porodicu, da odgledaju svi. Za porodicu sam jako vezana, za roditelje, ali i brata i sestru koji su mlađi od mene. Kad smo bili mlađi, nismo bili tako vezani zbog razlike u godinama, a sada smo po ceo dan na vezi. Oni žive u Novom Sadu, ali ceo dan smo na vezi - govorila je ranije Vanja.

Inače, Vanja je pažnju televizijske publike privukla i ulogom u seriji “Ubice mog oca”, gde je imala slobodnije scene.

Naime, u jednom momentu, pri kraju desete epizode, koja se emitovala 2018. godine Branislav Tomašević i Vanja koja mu igra devojku, imaju žestoke scene intimnog odnosa.

Kurir.rs/I.B/Blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja