NASTAVAK SERIJE ŠVINDLERI SNIMA SE BEZ DVA GLAVNA GLUMCA: Novi scenarista doneo i promene, a evo ko je glavni junak priče!
Foto: Promo

neobična odluka

NASTAVAK SERIJE ŠVINDLERI SNIMA SE BEZ DVA GLAVNA GLUMCA: Novi scenarista doneo i promene, a evo ko je glavni junak priče!

Pop kultura -

Simpatije publike u prošloj godini osvojila je serija "Švindleri" i trenutno se uveliko snima nastavak. Međutim, u njemu nećemo gledati prevarante Iku i Božu, koje su sjajno odigrali Pavle Mensur i Filip Hajduković. Mladi glumci su nam samo potvrdili da je druga sezona napisana bez njih, a zasad producent serije i glavni glumac Dejan Lutkić otkrio je da su novih 12 epizoda uzbudljivije i napetije. Scenario je napisao Adam Ranđelović, po ideji koju je postavio Đorđe Milosavljević, a reditelji više nisu Nemanja Ćeranić i Miroslav Lekić, već Slobodanka Radun.

Švindleri, Superstar TV
foto: Promo

U nastavku hit serije Lutkić će se pojaviti ne kao Oton Muha, već pod pravim imenom svog lika, Koviljko Ignjatović, ali ni u drugačijim okolnostima neće odstupiti od švindleraja. Trenutno je jedino izvesno da ćemo od starih lica gledati glumce Nevenu Vukes i porodicu Jovanović - Dragana, Branku Pujić i njihovu ćerku Anđelu. Od novih junaka izdvajaju se Jovana Balašević, mistična, crnokosa Ana Begović, koju tumači Katarina Žutić, a glavni prevarant biće pesnik Aleksandar, koga igra Slaven Došlo. Glumac je, gostujući na K1, rekao da se raduje novoj ulozi, za koju je tekst učio tokom odmora u Egiptu.

Slaven Došlo
foto: Damir Dervišagić

- Jedino moram da pazim da mnogo ne pocrnim, pa se sklanjam sa sunca koliko mogu - rekao je Slaven.

Radnja "Švindlera" smeštena je u Kraljevinu Jugoslaviju između dva svetska rata, u učmalu Palanku, gde se odvijati i u nastavku. U prvom delu dvojica neuspelih članova Uličnog sindikata Ika i Boža saznaju da je u njihovoj rodnoj Palanci izvučen dobitnik Turističke lutrije Jadranske straže, pod pokroviteljstvom kralja Petra II. U potrazi za dobitnikom i u nadi da će nekako ogrebati o milion dinara koji dobitniku pripadaju, oni kreću kući... Na kraju prve sezone Boža i Ika su preživeli, a možda ćemo videti zašto ih nema već u prvim epizodama nastavaka. Da li "Švindleri" mogu bez njih, najbolji odgovor će dati publika.

Švindleri, Superstar TV
foto: Promo

Serija "Švindleri" nastala je u koprodukciji RTS i Telekoma Srbije. Ona se snima i dalje u Košutnjaku, gde je izgrađena filmska Palanka, a deo na lokacijama u okolini Novog Sada.

Kurir, foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track