GLUMICI OTPAO DEO NOSA ZBOG OPERACIJE! Nisam očekivala da će ta četiri sata biti početak NOĆNE MORE!
Foto: Printscreen

strašno

GLUMICI OTPAO DEO NOSA ZBOG OPERACIJE! Nisam očekivala da će ta četiri sata biti početak NOĆNE MORE!

Pop kultura -

Kineska glumica Gao Liu (24) objavila je pre dva dana fotografije koje prikazuju užasane posledice kozmetičke operacije kojoj se podvrgla, a koja je izazvala infekcije i nekrozu nosa.

Jezive fotografije crnog mrtvog mesa na glumičinom nosu ilustruju noćnu moru koju je doživela,a podelila ih je na najvećoj kineskoj društvenoj mreži Weibo (Vibo), gde ima pet miliona pratilaca kako bi sve upozorila na potencijalnu opasnost koju sa sobom nosi plastična hirurgija, piše "Dejli mejl".

Liu koja se bavi i pevanjem, a koja je glumila mu više kineskih filmova i televizijskih drama, pokrenula je burnu diskusiju na mreži nakon što je objavila fotografije na kojima se vidi da joj je deo nosa istrunuo i otpao.

Glumica je napisala da je operaciju nosa imala u klinici u južnom kineskom gradu Guangdžouu nakon što ju je prijatelj upoznao sa tamošnjim plastičnim hirurgom. Operacija je trajala četiri sata i podrazumevala je uklanjanje hrskavice sa njenog tela da bi se zatim tom hrskavicom preoblikovao njen nos.

"Nisam očekivala da će ta četiri sata biti početak noćne more", istakla je i napomenula da se nadala da će joj operacija odnosno novi nos pomoći u karijeri.

Međutim, "mikro-zahvat" kako ga ona opisuje, urađen krajem oktobra izazvao je infekciju, zbog čega je operacija morala da se ponovi.

Nakon tre druge procedura, osećala je iritaciju i peckanje nosa, a onda su se infekcije ponavljale. Uprkos tome, lekar ju je uveravao da će se oporaviti i vratiti na posao za dva meseca. Javila se zatim nekroza zbog čega joj je otpao deo nosa (nekroza je patološki proces koji se karakteriše preranom smrću ćelija u organu ili tkivu žive osobe, prim.a), a ona je kasnije saznala da klinika za plastičnu hirurgiju nema dozvolu za obavljanje operacija nosa.

Gao Liu je rekal da je zbog posledica operacije pomišljala da digne ruku na sebe. A operacija joj je donela i novčane troškove: kako je u bolnici provela dva meseca, ostala je bez 45.200 futni koliko bi zaradila (400.000 juana), a moraće da plati čak dva miliona juana (oko 226.000 funti) jer je prekršila ugovor o radu.

Kurir.rs/I.B/BBC

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track