UDALA SE ZA 63 GODINE STARIJEG MILIJARDERA, A KADA JE UMRLA DESILA SE ZBRKA: 6 muškaraca su tvrdili da su očevi njene ćerke!
Foto: Profimedia

čudno i tragično

UDALA SE ZA 63 GODINE STARIJEG MILIJARDERA, A KADA JE UMRLA DESILA SE ZBRKA: 6 muškaraca su tvrdili da su očevi njene ćerke!

Pop kultura -

Čuvena Plejboj zečica Ana Nikol-Smit je preminula na današnji dan pre 14 godina u hotelu na Floridi. Njena smrt je bila posledica svih nevolja koje su je snašle u kratkom vremenskom periodu. Ona je nazivana jednom od najlepših žena devedesetih, ali njen život je bio veoma zamršen i čudan.

Njena priča je počela u Hjustonu, gde je rođena 1967. godine pod imenom Viki Lin Hogan. Živela je teško, napustila je srednju školu, udala se mlada i rodila sina Danijela, ali brak sa njegovim ocem nije mogla da održi. Radila je kao igračica, konobarica i striptizeta, ali je u žižu javnosti dospela kada se slikala naga za ''Plejboj'' 1993. godine.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Bila je miljenica Hju Hefnera jer je njen izgled bio klasičan - plava kosa, krupne oči, pune usne i velike grudi. Nema ko je nije voleo, a to joj se isplatilo i na poslovnom planu jer su mnogi želeli njeno lice i telo u reklami. Čak je postala i zečica godine. Ono što je frapiralo ceo svet je odluka da se uda za Džeja H. Maršala koji je bio naftni magnat i milijarder, ali i mnogo stariji od Ane.

Udala se za njega 1994. godine - ona je imala 26 godina, on 89, a njihovo poznastvo je datiralo još od vremena kada se bavila striptizom i igrala po klubovima. Posle nešto više od godinu dana njihovog braka, on je preminuo, ali u testamentu nije bilo njenog imena. Tada je počela jedna od najvećih sudskih bitaka, gde su mnogi akteri preminuli u međuvremenu.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Posle nešto više od godinu dana braka, Hauard je preminuo, ali nje nije bilo u testamentu iako je dosta trošio na nju. Ana je pokrenula sudsku bitku, jednu od najvećih, a u međuvremenu polovina parničara nije više među živima.

Lepotica je nastavila da luduje, ide po žurkama, opija se, drogira i vodi promiskuitetni život. Pokušavala je da oživi karijeru, ali su to uglavnom bila mala pojavljivanja na filmu gde je glumila sebe ili neku "glupu" plavušu, a nije joj pomoglo ni to što se na jednoj dodeli nagrada pojavila poprilično pijana i gde je jedva stojala i pričala, a ta scena se i dan-danas pominje. Snimila je i rijaliti, koji je imao veliku gledanost. Borila se mnogo godina sa kilogramima, nekada uspešno, nekada ne.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Njen život je privlačio tabloide, ali posebna poslastica za javnost bila je njena druga trudnoća jer su se svi pitali ko je otac. U krštenici njenog deteta je stajalo Hauard K. Stern, njen dugogodišnji advokat sa kojim je godinama navodno bila u tajnoj vezi.

Mala Danielin se rodila 2006. godine na Bahamima i umesto da to bude jedan od najsrećnijih dana u starletinom životu, desila se tragedija. Njen sin, Danijel (20) je došao da vidi polusestru, ali je preminuo u bolničkoj sobi gde mu se nalazila majka. Navodno ga je ubila velika količina narkotika.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Posle sinovljeve sahrane, ona se navodno udala za svog advokata na nezvaničnoj ceremoniji i sve je to obavijeno velom tajne i izazivalo je veliku nevericu jer nema mnogo tragova o venčanju.

Koliko je sahrana njenog sina bila traumatična za Anu govori i činjenica da je neutešno plakala i želela da uđe u kovčeg da bi bila sa njim. Bili su mnogo vezani i smatrali su da je emotivno umrla onog dana kada je ostala bez sina.

Posle Anine smrti otpočela je mučna bitka da se utvrdi ko je otac devojčice. Javilo se mnogo njih i svi su tvrdili da su oni otac. Fotograf Lari Birkhed tvrdio je da je on otac bebe, ali i Aleksander Denk, telohranitelj. Njena mlađa polusestra pričala je da je Ana zamrzla spermu svog pokojnog supruga i da je dete njegovo. Frederik Princ von Anhalat, tvrdio je da su Ana i on poslednje decenije bili u tajnoj vezi i kako devojčica veoma lako može da bude njegova.

U svetlu toga da je devojčica bila jedini naslednik mnogo novca, ovakvo otimanje o očinstvo ne treba nikog da čudi. Sud je doneo odluku da se uradi DNK analiza kojom je utvrđeno da je otac devojčice Lari Birkhed.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Danielin danas ima 14 godina, a majke se ne seća, imala je samo šest meseci kada je Ana umrla. Ona će zajedno sa ocem Larijem posetiti sva mesta koja su nekada bila bitna njenoj majci, a sve to će biti prikazano u posebnom televizijskom specijalu. Ona je posetila Meheju u Teksasu, gde je čuvena lepotica provela detinjstvo, a zaputila se i u Los Anđeles gde je prvi put videla stvari koje su pripadale njenoj majci, a koje su sačuvane nakon smrti.

- Danielin je sada tinejdžeka, a dosta toga ne zna o svojoj majci. Kao otac devojke koja je rano izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem kako je sve počelo. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života - rekao je Lari Birkhed.

- Sastaju se prijateljicom iz srednje škole, a posetili su mesta koje je Ana volela pre nego što je postala poznata- piše između ostalog u saopštenju za medije.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./People)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track