DŽASTIN TIMBERLEJK SE IZVINIO BRITNI SPIRS I DŽENET DŽEKSON: Znam da sam uprskao, potrudiću se da budem bolji! (FOTO)
Foto: Profimedia

nikad nije kasno

DŽASTIN TIMBERLEJK SE IZVINIO BRITNI SPIRS I DŽENET DŽEKSON: Znam da sam uprskao, potrudiću se da budem bolji! (FOTO)

Pop kultura -

Džastin Timberlejk se izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson zbog svog ponašanja u prošlosti.

On je postavio dugu poruku na svom Instagram profilu i uradio ono što su mnogi fanovi priželjkivali.

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

- Video sam tagove, komentare, poruke i brige koje imate, pa sam rešio da odgovorim na sve to. Mnogo mi je žao što je moje ponašanje u prošlosti doprinelo problemu, onda kada sam govorio ono što nije trebalo da kažem ili kada nisam digao glas za ono što je ispravno. Podbacio sam u tim trenucima i mnogim drugim, a sa druge strane profitirao sam u sistemu koji opravdava mizoginiju... - napisao je on, a sve posle prozivke fanova da je profitirao zbog veze sa Britini Spirs i čuvenog debakla sa garderobom Dženet Džekson na Super Boulu 2004. godine kada joj je ispala bradavica u toku prenosa uživo.

- Posebno želim da se izvinim Britni Spirs i Dženet Džekson, zato što ih poštujem i brinem za njih, ali sam podbacio. -

Džastin je dalje naveo da je ovaj problem mnogo šire prirode i da se tiče svi upletenih, ali i da oni zaslužuju najbolje. Dodao je i da industrija počiva na lošim postulatima gde je muškarac predodređen da uspe dok ostali nemaju šansi, ali da on to nije prepoznao na vreme, ali da ne želi da ikada više ''profitira'' a da drugo ljudsko biće pati i bude poniženo zbog toga.

- Tokom karijere nisam uvek bio idealan i nisam umeo sa da se izborim sa mnogim stvarima. Ovo izvinjenje je tek prvi korak i ne poništava prošlost. Želim da preuzmem odgovornost za svoja nedela, kao i da budem deo pozitivnog i ohrabrujućeg sveta. Veoma brinem za za dobrobit ljudi koje volim ili koje sam nekad voleo. Mogu da bolje i potrudiću se da budem bolji - stoji u poruci koja je dobila preko 1.000.000 lajkova i preko 47.000 komentara.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali da je ovo odlika odrastanja i da je ovo divna stvar koju je uradio, a njegova žena Džesika Bil je napisala jednostavno "volim te".

Da podsetimo, sve je krenulo posle dokumentarca o Britni Spirs kada su se fanovi naljutili i optužili Džastina da da je izvukao korist zbog veze i kasnije raskida sa Britni Spirs. Dok je ona prolazila kroz teške trenutke, njegova karijera je napredovala zbog njegovih priča o njenoj neveri i pesmi "Cry me a river" koja opisuje tu prevaru.

Britni Spirs, Dzastin Timberlejk
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track