GLUMICA JELENA STUPLJANIN ISKRENO O BRAKU SA KOLEGOM I ŽIVOTU U NJUJORKU: Shvatila sam da je došlo vreme da uplovim u mirnu luku!
Foto: Printscreen

iživela se

GLUMICA JELENA STUPLJANIN ISKRENO O BRAKU SA KOLEGOM I ŽIVOTU U NJUJORKU: Shvatila sam da je došlo vreme da uplovim u mirnu luku!

Pop kultura -

Glumica Jelena Stupljanin je neko vreme živela u Njujorku, a po povratku usledio je veliki broj projekata, ali je i izgovorila sudbonosno „da” kolegi Bojanu Dimitrijeviću.

Koliko je nelagodan taj teret otkucavanja biološkog sata i bojazni da li će sve žena uspeti da ostvari do određenih godina?

- Pa sigurno da jeste. To nameće društvo u kojem smo odrasli, koje nas formira. A to društvo čine i muškarci i žene. U Srbiji postoje očekivanja, bojazan šta će nastati ili da li će postići da se realizuju neke slike upotpunjenog života, od onoga šta mi mislimo da treba da bude. Odnosno šta su nam ispričali da treba da bude. Gledajući mlađe devojke koje stasavaju, mislim da se hrabro nose sa muško-ženskim odnosima. Moramo da nađemo ključ prema sebi, a onda i prema drugima, da imamo više saosećanja, empatije, razumevanja i strpljenja.

Da li je vama ljubav pokretač u životu?

- Veliki. Za svakog čoveka je to glavna snaga u smislu odnosa koji imate sa nekim ili nečim. Ljubav je važna definitivno.

Glumcima je važno da im karijera ide u kontinuitetu. Vi ste dosta radili poslednjih godina, ali bi se reklo da ne šarate previše s ulogama, da ih ne prihvatate po svaku cenu, te da ih pažljivo birate?

- Tako je. Trudim se bar koliko mogu da izaberem ulogu pre nego što će ona izabrati mene. Ovo leto sam zahvalna bogu što sam imala priliku da radim stvari u koje sam verovala. Između ostalog, i u „Kamiondžije”, na koje sam vrlo ponosna. Takođe, ponosna sam što su mi reditelji davali poverenje, a ja sam to vrlo odgovorno shvatila i trudila se da ga iskoristim na najbolji mogući način. Ova godina je u svemu bila užasno teška. Na sve ovo gledam kao jednu vrstu blagoslova koje sam dobila.

Živeli ste u Njujorku. Da li se kajete što ste se vratili?

- Drago mi je što sam ovde gde jesam. Srećna sam zbog toga.

Kakav je bio period proveden u tom gradu?

- Ja sama otišla za Njujork kada sam imala 25 godina. I dalje verujem da je to pravi trenutak da se ode u takav grad - mladosti, ambicije, istraživanja itd. I u tom smislu sam zadovoljna što sam to uradila. Iživela sam taj deo sebe. I taj grad. Nekako sam na pravi način uspela da shvatim da je došlo vreme da uplovim u mirniju luku, što sam uradili vrativši se ovde.

Po povratku vam je sve lepo krenulo. Počeli ste dosta da radite, ali i našli ljubav svog života, te se udali za kolegu Bojana Dimitrijevića.

- Mi u principu izbegavamo da govorimo o privatnom odnosu. Ne želimo da uplićemo privatno u poslovno.

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track