DEČKO MEGAN FOKS NOSI NJENU KRV NA PRIVESKU: Objavili zajednički selfi i ZGROZILI fanove! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

neočekivano

DEČKO MEGAN FOKS NOSI NJENU KRV NA PRIVESKU: Objavili zajednički selfi i ZGROZILI fanove! (FOTO)

Pop kultura -

Poznati reper Mašin Gan Keli je objavio nekoliko fotografija na svom instagram profilu na kojima je u društvu devojke, čuvene glumice Megan Foks. Na jednoj od tih fotografija je i privezak u kome se nalazi krv.

- Nosim tvoju krv oko vrata - stoji na njegovoj objavi. Dosta pratilaca je oduševljeno fotkama, ali ima i onih koji nisu krili svoje zaprepašćenje. Smatraju da nije baš u redu da se tako iskazuje ljubav.

- Ovo je strašno -

- Lečite se -

- Bolesno - su samo neki od negativnih komentara ispod posta.

Međutim, za one nešto starije koji su pratili pop-kulturu tih godina ovo sa priveskom i krvlju neće biti ništa novo. Naime, Anđelina Džoli i njen tadašnji muž, Bil Bob Torton su takođe nosili bočice krvi kao dokaz ljubavi.

Megan Foks, čuvena po filmu Transformersi i svađom sa režiserom tog filma podelila je još neke fotografije na svoj instagram profil.

- Ovde se moje srce pokazuje van mog tela, obavijeno velikom siluetom neobično zgodnog dečaka. Magično i ukleto, kinetičko i mučeno, eterično i opasno, svemirski, bez zakona, večni kreativni genije. Putovanje će verovatno biti opasno, ali nema cilja bez njega... - napisala je Megan.

Ovaj par se suočio sa tračevima o veridbi početkom godine jer je Megan nosila ogroman prsten, ali je ona demantovala te priče.

Mašin Gan Keli i Megan Foks su u vezi od prošle godine, kada se glumica razvela od glumca Brajana Ostina Grina sa kojim ima troje dece. Našoj publici je Brajan najpoznatioji po seriji Beverli Hils. Oni su prošli razne faze, ali još se pamti njena poruka ispod Brajanove fotografije na instagramu prošle godine.

- Zašto Džurni mora da bude na ovoj fotografijI? Nije teško iseći ih sa slike ili izabrati sliku na kojoj nisu deca. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć veštica, pa ćeš videti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju decu, ali ne razumem zašto ne možeš da prestaneš da ih objavljuješ na Instagramu. Toliko si opijen stvaranjem priče da sam ja majka koje nema u priči i da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja deca vole? - napisala je tada Megan, ali je ubrzo komentar izbrisan.

(Kurir.rs/Mirror/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track