NI ONA NE IZGLEDA KAO NA INSTAGRAMU: Isplivale slike Kristine Agilere, baš se UGOJILA, ali nije je briga! (FOTO)
Foto: Profimedia

živi svoj život

NI ONA NE IZGLEDA KAO NA INSTAGRAMU: Isplivale slike Kristine Agilere, baš se UGOJILA, ali nije je briga! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Kristina Agilera snima nove pesme u Majamiju. Ona je rešila da se malo odmori od sesija u studiju, pa je otišla na bazen da se relaksira. Ono što je iznenadilo fanove je njeno telo.

Najpre je uslikana u beloj providnoj majici i topu roze boje.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Zatim se presvukla u bade mantil. Fanovi su počeli da pričaju da se opet ugojila, a da su ove slike sa bazena najbolji pokazatelj.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Zatim je rešila da se okupa i tada je u prvi plan došla njena velika pozadina, kako su prokomentarisali ljudi na mrežama.

Ona je u Majamiju sa porodicom, verenikom Metju Ratlerom i ćerkom Samer Rejn, kao i psom. Inače, ona osim petogodišnje Samer, koju ima sa Metjuom, pevačica ima i sina Maksa (11) iz braka s Džordanom Bratmanom, koji je potrajao samo šest godina.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Da podsetimo, tokom cele karijere Kristinu Agileru prozivaju zbog kilaže, ali se ona ne obazire previše. Početkom godine su je uslikali i ne tako laskavom izdanju gde ide u školu po ćerku Samer. Čini se da nju to nimalo ne potresa, jer na svim tim slikama izgleda prilično sigurno u sebe. Ne zabrinjavaju je ni naslovi u medijima o njenoj debljini i nije se preterano uzbudila kad su je fotkali. U prilog tome govori i njena nedavna izjava da se, iako se ugojila, nikad nije bolje osećala u svojoj koži. Pevačica je tokom karijere prošla kroz brojne faze.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track