IVA ILINČIĆ O SKANDALU KOJI JE UZBURKAO SRBIJU: Gluma je moj beg od svega! Borba je tek počela
Foto: ATA Images

OTVORILA DUŠU PRED PREMIJERU

IVA ILINČIĆ O SKANDALU KOJI JE UZBURKAO SRBIJU: Gluma je moj beg od svega! Borba je tek počela

Pop kultura -

Mlada glumica je nedavno dospela u žižu javnosti kada je zajedno s Milenom Radulović optužila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

U Beogradskom dramskom pozorištu održana je konferencija za medije povodom premijere predstave "Kišne kapi na vrelom kamenju" u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Iva Ilinčić.

Iva Ilinčić
foto: Nemanja Nikolić

"Gluma je moj beg od svega. Borba je tek počela, ali ja sam spremna", rekla je Iva za Kurir televiziju.

Ispovest glumice možete pogledati u emisiji Puls Srbije.

Predstava "Kišne kapi na vrelom kamenju" daje novu dimenziju BDP.

Kako je Jug Đorđević, reditelj ovog fenomenalnog komada istakao, u fokusu su mu uvek bili ambiciozno planirani projekti koji nose snažnu pouku o trenutnom stanju društva i temama koje su u svakom momentu goruće. "Kišne kapi na vrelom kamenju" podjednako se bave futurizmom i introspekcijom pojava koje su obeležile život protagonista.

"Komad govori o ljubavnom četvorouglu. Svako od njih dvojice ima paralelne veze. Na kraju se kvartet spaja. Mi smo to uradili i prilagodili pozorišnoj stvarnosti", otkrio je reditelj.

Iva Ilinčić, Ljubinka Klarić, Pavle Pekić i Aleksandar Vučković će se naći na daskama Male scene, a premijera je zakazana za 20. februar, kad je i dodela godišnjih nagrada.

Kurir/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track