PRINCU HARIJU I MEGAN MARKL SE NE PIŠE DOBRO?! Naljutili kraljicu zbog gostovanja u emisiji, izgubiće SVE!
Foto: Profimedia

nadrljali

PRINCU HARIJU I MEGAN MARKL SE NE PIŠE DOBRO?! Naljutili kraljicu zbog gostovanja u emisiji, izgubiće SVE!

Pop kultura -

Britanski mediji navode da su Megan i Hari na dobrom putu da izgube preostale bebeficije kao članovi kraljevske porodice. Ko razlog se navodi emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, navodno se kraljica Elizabeta razbesnela kada je čula da je snimljena posebna emisija o njihovom odlasku s kraljevskog dvora, novoj trudnoći i životu u Americi. Ona je momentalno tražila od Harija i Megan da se odreknu svih svojih veza sa organizacijama koje su povezane s kraljevskom porodicom.

kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Njenom 36-godišnjem unuku Hariju oduzeta su tri preostala počasna vojna naziva i, potencijalno, sponzorisanja Ragbi unije, Ragbi fudbalske lige i Londonskog maratona.

Markl će morati da se povuče sa mesta pokroviteljke Narodnog pozorišta, osim ako se ne napravi drugačiji dogovor. Kada joj je 2019. godine dodeljena ta funkcija, na to se gledalo kao primarni gest podrške i naklonosti kraljice, jer je ona imala to mesto čak 45 godina. Sa druge strane, potvrđeno da je Megan (39) pristala na opsežni intervju s Oprom, koja je jedna od najmoćnijih žena u američkoj industriji zabave, navode britanski mediji.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track