Najnovije vesti

AKO NE UMEŠ DA VOLIŠ KAKO ĐOLE PEVA, NEMOJ DA VOLIŠ UOPŠTE Dugalić otkrio zašto je zbog Balaševića u vojsci dobijao slobodne dane
Foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović

Ako ne umeš da voliš kako Đole peva, NEMOJ DA VOLIŠ UOPŠTE

AKO NE UMEŠ DA VOLIŠ KAKO ĐOLE PEVA, NEMOJ DA VOLIŠ UOPŠTE Dugalić otkrio zašto je zbog Balaševića u vojsci dobijao slobodne dane

Pop kultura

Đorđe Balašević, koji nas je napustio 19. februara u 67. godini, iza sebe je ostavio mnoge one koji su ga voleli i sa velikim uživanjem slušali stihove njegovh numera.

Među onima koji su odrastali uz Balaševića je i glumac Nebojša Dugalić, kome je odlazak čuvenog muzičara teško pao.

- U vojsci sam dobijao slobodne dane zato što sam vojnicima pevao njegove pesme. Kasnije, mislio sam, ako ne umeš da voliš kako Đole peva nemoj da voliš uopšte, ne petljaj se u to. Kad sam dobio decu mslio sam ako ih ne naučim da vole Đoletove pesme opet nisam umeo da ih vaspitam - sa setom je na RTS pričao Dugalić koji je i zapevao Balaševićevu numeru.

- On je meni besmrtan. Nisam ni verovao da može da umre. Preživeo sam mnoge smrti, ali posle ove nikad više neću biti mali. Jednom prilikom sam mu rekao: "Đole, ja sam sigurno barem 100 puta više od tebe otpevao svaku tvoju pesmu". I to jeste tako. Hvala mu na svemu - rekao je glumac.

Đorđe Balašević, Djordje Balasevic
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/rts

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...