SEKA JE JEDAN OD DIVOVA NAŠE GLUMAČKE SCENE: Marko Janketić opisao kako je raditi sa Sablićevom! Dovoljno ju je GLEDATI!
Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

MNOGO JE NAUČIO OD STARIJE KOLEGINICE

SEKA JE JEDAN OD DIVOVA NAŠE GLUMAČKE SCENE: Marko Janketić opisao kako je raditi sa Sablićevom! Dovoljno ju je GLEDATI!

Pop kultura -

Marko Janketić dotakao se rada sa legendarnom glumicom srpskog glumišta Sekom Sablić.

Njih dvoje sarađuju na jednoj seriji, pa je Marko izneo svoje utiske.

"Seku je dovoljno gledati kako radi i već naučiš nešto. Retko daje sugestije ili savete, ali kad to učini, pogodi u centar. Seka je svakako jedan od divova naše glumačke scene - ističe glumac, dodajući da je ova serija komedija karaktera i situacije, tako da je bezmalo svaka scena bila smešna ili duhovita na neki način, ali i najlepše je kada se ljudi iza kamere nasmeju ili odreaguju pozitivno", poručio je Janketić.

Seka Sablic
foto: Pritnscreen/RTS

Podsetimo, glumac Marko Janketić je u filmu Dara iz Jasenovca ostvario je zapaženu ulogu jednog od zapovednika logora Vjekoslava Luburića, zvanog Maks.

Marko Janketic
foto: Printscreen/Youtube

"Pokušavao sam da nađem mogućnost da odbranim takvu osobu. Nije bilo lako, međutim, ja sam ranije rekao da je to jako zanimljiv lik, pa su me razapeli i pitali kako zločinac može da bude zanimljiv, pa i Hitler je bio zanimljiv, i Staljin je bio zanimljiv kao i mnogi drugi. Prosto, radi se o čoveku koji je bio zadojen nekom mržnjom iz nacionalnog konteksta, koja meni nije bliska", izjavio je nedavno za "Mondo".

Bonus video:

01:18

GLUMAC OCA DARE IZ JASENOVCA: Bilo je PRETEŠKO! Ja sam iz Gradiške, upoznat sam sa LOGORIMA SMRTI! (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track