DUGO JE NISMO VIDELI, A SNIMA I DALJE IAKO IMA 91 GODINU: Neuništiva i nasmejana Mira Banjac objavila FOTKU sa koleginicama (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

tri gracije

DUGO JE NISMO VIDELI, A SNIMA I DALJE IAKO IMA 91 GODINU: Neuništiva i nasmejana Mira Banjac objavila FOTKU sa koleginicama (FOTO)

Pop kultura -

Mira Banjac, Mirjana Karanović i Branka Katić trenutno snimaju novu seriju i rešile su da ovekoveče jedan trenutak između setova.

Mirjana Karanović je objavila fotografiju na svom Instagram profilu.

- Tri gracije na snimanju. Gospodjica Krcunović, Majka i Baba - napisala je poznata glumica, a na fotografiji vidimo njihove široke osmehe.

Da podsetimo, Branka Katić se vratila u Srbiju.

- Pa ja sam onaj prvi udar korone provela u Londonu, dezinfikovala sam sve što je ušlo u kuću, a onda sam shvatila.. Nekako moja intuicija mi kaže da neću od korone umreti. Mislim da sam je čak i preležala, a sada sam se već vakcinisala. Bitno je poštovati sve mere, da bismo bili sigurni i da ne bismo jedni druge ugrozili. Razne pandemije dolaze i odlaze, razni gripovi, ne kažem da ovo nije ogroman problem, ali mislim da je strah još veći problem. Strah nam je veliki neprijatelj, tragično je što je toliko ljudi izgubilo život. Šta da vam kažem, sve je to život, mislim da je strah od svega toga gori - rekla je Branka u jednom emisiji.

Branka Katić
foto: ATA images

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:47

PETAR BOŽOVIĆ DOBITNIK DOBRIČINOG PRSTENA: Teret je veliki, ne bih se svađao ni sa Frojdom ni sa Jungom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track