BORIS KOMNENIĆ JE PRE MANJE OD MESEC DANA SNIMIO POSLEDNJU SCENU: Njegov kolega otkrio kako je bilo na SETU tih dana sa njim
Foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar

glumac preminuo nakon teške bolesti

BORIS KOMNENIĆ JE PRE MANJE OD MESEC DANA SNIMIO POSLEDNJU SCENU: Njegov kolega otkrio kako je bilo na SETU tih dana sa njim

Pop kultura -

Glumac Boris Komnenić, koji je proglašen za prvaka drame u Narodnom pozorištu, preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti.

Brojne kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a glumac Predrag Damjanović na svom Instagramu je podelio poslednju scenu koju je Komnenić snimio pre manje od mesec dana, te je otkrio da im je bilo veoma zabavno tih dana na setu.

Naime, on je pre dvadesetak dana snimao seriju "Koleginice", gde je tumačio lik Steve.

"Alo, Stevo, pre mesec dana je bilo prezabavno na snimanju. Suza su nam išle od smeha, a ovog jutra...", napisao je glumac.

Boris Komnenić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, pored pozorišnih uloga, Komnenić je odigorao preko 70 uloga na filmu i TV serijama. Na filmu je debitovao još kao student u “Danima od snova” (1980) Vlatka Gilića, a iste godine odigrao je i ulogu u “Splavu meduze” Karpa Godine. Igrao je u filmovima “Tajvanska kanasta” (1985), “TT sindrom” (2002), “Sjaj u očima” (2003), “Kad porastem biću Kengur” (2004), “Sedam i po” (2006), “Čitulja za Eskobara” (2008), “Montevideo, bog te video” (2012), “Falsifikator” (2013), “Taxi Blues” (2019), “Jedini izlaz” (2020) i drugim ostvarenjima.

Boris Komnenic
foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar

BONUS VIDEO:

02:00

BILO JE ILI BROMAZEPAMI ILI KLIPOVI: Glumac spaja RIJALITI i stvarnost! Obožavaju ga i mladi i stari (KUROR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/LJ.R/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track