KRALJICA NEĆE GLEDATI INTERVJU HARIJA I MEGAN: Ignorisaće cirkus i jedino razmišljati o zdravlju princa Filipa i dužnostima!
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

još zahuktavanja

KRALJICA NEĆE GLEDATI INTERVJU HARIJA I MEGAN: Ignorisaće cirkus i jedino razmišljati o zdravlju princa Filipa i dužnostima!

Pop kultura -

Kraljica će "ignorisati" eksplozivni intervju Opre Vinfri sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, saopšteno je iz palate i dodali su da ga smatraju "cirkusom".

Razgovor Harija i Megan sa čuvenom Oprom, podstakao je napetost unutar monarhije. Biće emitovan u SAD-u nedelju uveče (2 sata ujutru po našem vremenu), a u ponedeljak će biti emitovan na britanskoj ITV.

Elizabeta II, Kraljica Elizabeta, kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Zvaničnici dvorca optužili su Sasekse da „ratuju“ sa kraljevskom kućom, a upozoravaju da će se braniti i uzvratiti ako napadnu određene ljude u tom toliko očekivanom intervjuu.

Ali Sandej Tajms izveštava da kraljica neće gledati program i da se umesto toga fokusira na nacionalna pitanja, dok je list rekao da su pripadnici dvora intervju označili kao "cirkus".

- Kraljica ima mnogo obaveza i dešavanja sledeće nedelje i treba sve to da završi. Mislim da niko ne bi trebalo da očekuje da će Njeno Veličanstvo ostati budno i gledati intervju. Neće. O čemu bi zaista trebalo da se priča u ponedeljak? O deci koja se vraćaju u školu, efikasnosti programa vakcinisanja - to su velika pitanja na koja kraljevska porodica želi da se usredsredi, a ne na vesti o cirkusu, Opri i Saseksima - izvor blizak kraljici je izjavio.

- Raspoloženje u porodici je sledeće: mogu li svi jednostavno ućutati i možemo li jednostavno da nastavimo sa dnevnim poslom - izjavio je viši izvor iz palate i dodao da Saseksi potkopavaju rad monarhije.

U međuvremenu, Sandej ekspres je objavio da je kraljica Elizabeta "samo misli na dužnosti i Filipa“.

kraljevska porodica
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

01:39

MARKO (7) JE NAJMLAĐI VOLONTER U SRBIJI! Dečak VELIKOG SRCA pomaže najstarijima i DECI kojoj je POMOĆ NEOPHODNA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track