MNOGO ĆU IM NAŠKODITI AKO NASTAVIM PRIČU! Megan priznala šta se dešavalo dok je bila TRUDNA! Rekli su da joj sin NEĆE biti PRINC!
Foto: Profimedia

ŠOK

MNOGO ĆU IM NAŠKODITI AKO NASTAVIM PRIČU! Megan priznala šta se dešavalo dok je bila TRUDNA! Rekli su da joj sin NEĆE biti PRINC!

Pop kultura -

Megan Markl, koja očekuje drugo dete u velikom intervjuu kod Opre Vinfri govorila je o kraljevskoj porodici i šta se desilo kada je bila trudna sa Arčijem.

Bivša vojvotkinja od Saseksa priznala je šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata i kako je kraljevska porodica reagovala na njeno prvo dete.

Princ Hari, Megan Markl, kraljevska porodica
foto: Profimedia

"U mesecima kada sam bila trudna, pričalo se kako Arči neće imati titulu i koliko će njegova koža biti tamna kada se rodi. Tada nisam znala da li će biti dečak ili devojčica, ali su već pričali kako ne može biti princ ili princeza. Mislim da mogu mnogo da im naškodim ako budem pričala o tome. Taj razgovor porodica je vodila sa Harijem. Nije mi bilo jasno zbog čega, bilo mi je teško to da shvatim", rekla je Megan.

"Nisam shvatila kako to nije dobro, da možete u ovoj porodici da vidite nekoga ko izgleda kao vi... Nisam videla rešenje", istakla je Marklova.

Megan Markl, Princ Hari
foto: CBS Printscreen

Hariju nije bilo prijatno da govori o razgovoru koji je vodio sa porodicom dok je Megan bila trudna sa Arčijem.

"Bio sam šokiran kada smo vodili taj razgovor, to je bio sam početak i nije mi prijatno to da delim. Oni su predlagali da Megan nastavi da glumi, da neće imati izvor prihoda, neke stvari bile su jasne i pre venčanja", istakao je on.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track