OVO SU SVI ČEKALI! OGLASILA SE KRALJICA ELIZABETA NAKON INTERVJUA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Tužni smo zbog svega što smo čuli
Foto: Profimedia, EPA / Facundo Arrizabalaga

očajni

OVO SU SVI ČEKALI! OGLASILA SE KRALJICA ELIZABETA NAKON INTERVJUA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Tužni smo zbog svega što smo čuli

Pop kultura -

Britanska kraljevska porodica odgovorila je na tvrdnje koje su Megan Markl (39) i princ Hari (36) izneli u intervjuu kod Opre Vinfri.

Naime, iz kraljevske porodice su izdali saopštenje povodom njihovih izjava u emisiji.

- Cela porodica je s tugom primila saznanje o tome koliko su izazovne bile posednje godine za Harija i Megan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebno ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i porodica će im se obratiti privatno - piše u zvaničnom saopštenju koji je u potpisu kraljice Elizabete II.

Podsetimo, Megan Markl je izjavila da je tokom trudnoće sa Arčijem pomišljala na samoubistvo, dok je Hari istakao da su morali da se odsele kako bi sačuvao porodicu. Oni su naveli da su u palati vođeni razgovori o tome koliko će tamna biti njegova koža kada se rodi.

Megan Markl
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

19:33

VLOG #2 - Red snimanja, malo prisećanja i pevanja @Seka Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track