PRINC VILIJAM ODGOVORIO NA INTERVJU MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Mi nismo racistička porodica! Otkrio da li se čuo sa NJIMA!
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth, AP/Kensington Palace

PROGOVORIO

PRINC VILIJAM ODGOVORIO NA INTERVJU MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Mi nismo racistička porodica! Otkrio da li se čuo sa NJIMA!

Pop kultura -

Princ Vilijam oglasio se nakon intervjua koji su Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri.

Od emitovanja intervjua ne prestaje da se priča o optužbama koje su Megan Markl i Hari izneli na račun kraljevske porodice. Sada imamo i drugu stranu - oglasio se princ Vilijam.

Megan Markl
foto: Profimedia

On kaže da još uvek nije pričao sa Harijem, ali i da će uskoro to uraditi.

- Mi, u velikoj meri, nismo rasistička porodica. Još uvek nisam pričao sa Harijem, ali planiram - rekao je kratko Vilijam dok je sa suprugom obilazio jednu školu u istočnom Londonu.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Pre ove pojedinačne izjave, podsetimo, stiglo je i saopštenje iz Bakingemske palate.

Odgovor je očekivano prilično suzdržan i sročen u diplomatskom tonu.

"Cela porodica je tužna sada kada je saznala za sve izazove kojima su proteklih godina bili izloženi Megan i Hari", piše na početku zvaničnog saopštenja palate koje su objavili večeras.

"Teme koje su pokrenute, pogotovo, rasizam, su zabrinjavajuće. I dok neka sećanja mogu da variraju, ipak su uzeta veoma ozbiljno i porodica će se njima baviti bez upliva javnosti. Hari, Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice", navodi se dalje, prenosi "Mirror".

Kurir.rs/People/M.M.

BONUS VIDEO:

01:37

Bebi Dol o Evroviziji u Rimu 1991

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track