05:11

TINTOR O NOVINAMA U SLUČAJU MIROSLAVA ALEKSIĆA

PULS SRBIJE

ADVOKAT JUGOSLAV TINTOR ZA KURIR TV O SLUČAJU MIKA ALEKSIĆ: Važno je da se istraga okonča, biće zanimljivo slušati njegovu ODBRANU

Pop kultura -

Advokat Jugoslav Tintor bio je gost današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom govorio o istrazi slučaja Mike Aleksića, koji se tereti za seksualno zlostavljanje.

Jugoslav Tintor
foto: Kurir

Najpre je govorio o svedocima odbrane:

- Oni su više opisivali detalje afirmativno. Iz perspektive, iskazi svedoka odbrane ne kompromituju žrtve. Svedoci odbrane su potvrdili da nisu imali neprijatnih iskustava, to što nisu oni, ne znači da neki drugi nisu - rekao je Tintor za Kurir televiziju.

- Ne bih mogao, istraga je tajna. Vest da odbrana ima preko 400 svedoka je netačna. Bilo je 7 svedoka. Istraga može da se završi za mesec dana, ispoštovani su svi standardi. Ovaj period koji se odnosi na veštačenja, veštačenja od neuropsihijatara i psihologa su jako važno, jer sud može sagledati iskaze i iz tog pogleda - rekao je advokat.

Tintor je otkrio da očekuje da se pritovor Aleksiću produži, kao i da će Aleksić prvi put izneti odbranu pred glavnim pretresom:

- Sud je u dva navrata ocenio da se produži pritvor. Ne vidim kojim bi se razlozima sud pravdao da pusti okrivljenog. Važno je da se istraga okonča, pa će krenuti optužnica. On je načelno rekao da negira da je to radio, što je skoro branjenje ćutanjem. Biće zanimljivo slušati njegovu odbranu. Prvi put pred glavnim pretresom, kada se prvi put pojavi pred većem. - zaključio je advokat.

Jugoslav Tintor
foto: Kurir

OVDE MOŽETE PRATITI KURIR TELEVIZIJU UŽIVO.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

02:05

JELENA VELJAČA O ĆUTANJU POSLE ZLOSTAVLJANJA: Žrtvama mnogo TEŠKO da priznaju da ih je neko BLIZAK iskoristio! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track