U SERIJI IGRAJU LJUBAVNIKE, A I U PRAVOM ŽIVOTU SU ZAJEDNO: On je sin poznatih glumaca, mnogo se vole i javno to POKAZUJU (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

zaljubljeni i srećni

U SERIJI IGRAJU LJUBAVNIKE, A I U PRAVOM ŽIVOTU SU ZAJEDNO: On je sin poznatih glumaca, mnogo se vole i javno to POKAZUJU (FOTO)

Pop kultura -

Ivana Zečević i Pavle Mensur igraju ljubavni par u seriji "Kalkanski krugovi", a ono što je interesantno jeste da su oni i u privatnom životu zajedno.

Naime, i dok gledaoci sa nestrpljenjem očekuju da vide na malim ekranima kako će se u seriji odvijati ljubav između Mione i Bojana, Pavle i Miona u privatnom životu ne kriju koliko su zaljubljeni.

Na Ivaninom Instagram profilu mogu se videti njihove zajedničke fotografije na kojima su njih dvoje izuzetno bliski.

Da podsetimo, serija "Kalkanski krugovi" govori o sukob dve porodice živopisnog sela Dola koje krije tajnu čuvanu decenijama. Inače, Pavle Mensur je sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango.

- Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama.

Irfan Mensur je ranije pričao o svom nasledniku, te otkrio da je Pavle zbog snimanja zamrznuo godinu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali da planira da se vrati i završi fakultet:

- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - kaže Mensur kroz osmeh.

Srna Lango, Irfan Mensur
foto: Printscreen, Dragan Kadić

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:09

SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA KAKO UŽIVA SA ĆERKAMA! Glumica objavila snimak na Instagramu: Prelepi porodični momenti! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track