MOLIM SE ZA NJIHOV OPROŠTAJ! Mišel Obama o RASIZMU u kraljevskoj porodici, sada otkrila koliko su je pogodile TVRDNJE Megan Markl
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia

u šoku

MOLIM SE ZA NJIHOV OPROŠTAJ! Mišel Obama o RASIZMU u kraljevskoj porodici, sada otkrila koliko su je pogodile TVRDNJE Megan Markl

Pop kultura -

Bivša američka prva dama Mišel Obama rekla je da nije iznenađena što je čula da je Megan Markl ispričala detalje o navodnom rasizmu u kraljevskoj porodici.

U intervjuu za "NBC-ja Today" Obamu su pitali o izjavi Megan Markle tokom razgovora s Oprom Vinfri. Vojvotkinja od Seksasa, koja je mulatkinja, rekla je Opri da je neko iz kraljevske porodice izrazio zabrinutost Hariju o tome koliko će tamna boja kože njihovog sina biti.

Megan Markl
foto: Profimedia

Voditeljika rekla je da je bilo "srceparajuće" slušati kako Markl opisivala razgovor, dodajući: "Osećala se kao da je u svojoj porodici - vlastita porodica drugačije misli o njoj."

"Kao što sam već govorila ranije, rasa nije novi konstrukt u svetu ljudi druge boje i nije bilo potpuno iznenađenje čuti njene osećaje tako artikulirane", odgovorila je Obama. Dodala je kako smatra da je porodica jako bitna i da se nada kako će se par pomiriti s kraljevskom porodicom. "Molim se za njihov oproštaj kako bismo ovo mogli iskoristiti kao poučni trenutak za sve nas", rekla je Mišel.

Mišel Obama, bivša prva dama, 0516960237
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track