VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA I GLUMILA U FILMU KOJI SRBIJA OBOŽAVA: Odbacila je SVE to zbog JEDNOG razloga!
Foto: Profimedia

uživa u životu

VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA I GLUMILA U FILMU KOJI SRBIJA OBOŽAVA: Odbacila je SVE to zbog JEDNOG razloga!

Pop kultura -

Slavna holivudska glumica Eva Mendez je važila za jednu od najlepših žena Holivuda. Ona se pre pet godina povukla se iz javnosti i potpuno posvetila majčinstvu i prestala da snima filmove. Nedavno je proslavila 47. rođendan.

Eva je supruga poznatog glumca Rajana Goslinga (40) upoznala na snimanju filma 2011. godine, a par se kasnije venčao u strogoj tajnosti i niko ne zna kada i gde. Prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je pre pet godina, u 42. godini života, a dve godine kasnije i ćerku Amandu.

Evina karijera počela je pošto se devedesetih pojavila u spotovima Vila Smita i Pet Šop Bojsa, gde su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela da dobija filmske uloge. Prvi film u kom je glumila bio je horor iz 1998. godine "Deca kukuruza 5: Polje užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitč", "Fast and furious", "Ghost Rider" i "Greh očeva", gde je upoznala supruga.

Eva je nakon rođenja prve ćerkice odlučila da će se potpuno posvetiti porodici i sopstvenoj modnoj liniji, a u retkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz sveta glume, u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:07

KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track