DŽONI DEP VREĐAO BIVŠU U SMS PORUKAMA? Ne bih je DIRAO ni u zaštitnom odelu, kakav ološ, MRZIM JE!
Foto: Profimedia

SUDE SE

DŽONI DEP VREĐAO BIVŠU U SMS PORUKAMA? Ne bih je DIRAO ni u zaštitnom odelu, kakav ološ, MRZIM JE!

Pop kultura -

Situacija između bivših ljubavnika i supružnika se ne smiruje. Kako ovaj slučaj odmiče, isplivavaju mnoge stvari o poznatom paru. Ovog puta su iscurele poruke Džonija Depa u kojima piše, apsolutno ne laskavo o Amber Herd.

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Navodno, glumac Džoni Dep (57) je bivšu suprugu Amber Herd svojevremeno u tekstualnoj poruci nazvao “j****m kurvom koju ne bi dotakao ni u zaštitnom odelu (za rad sa opasnim materijama), saznalo se se na sudu u četvrtak. Njegovi advokati tvrdili da je Amber lagala o doniranju novca, koji je dobila nagodbom o razvodu, u dobrotvorne svrhe.

Zvezda “Pirata s Kariba” navodno je 2016. godine svojoj medicinskoj sestri poslala ove grube SMS-ove nakon što je Amber rekla da planira da donira novac iz svoje nagodbe u iznosu od 7 miliona dolara u dobrotvorne svrhe, rekli su advokati žalbenom sudu u Londonu u četvrtak, prenose britanski mediji.

Džoni Dep
foto: Profimedia

“Nema šanse da će nekome dati centa! Hvala k***u što je otišla! Muka mi je kad pomislim koliko sam se trudio da to uspe. Sad... Iskreno, ne bih dirao tu j***u kurvu ni u hazmat odelu! Kakav ološ. Mrzim je!“, Dep je napisao u porukama.

Tekst je prikazan dok su Depovi advokati lobirali donošenje odluke u njegovom senzacionalnom slučaju klevete protiv britanskog lista San jer su ga nazvali “čovekom koji tuče žene”.

Međutim, tadašnji sudija otkrio je da se Dep redovno grubo obračunavao sa Herdovom, a takođe je odbacio Depovu tvrdnju da je Herdova tražila njegov novac, rekavši da Amberina donacija od čitavih 7 miliona dolara dokazuje suprotno. Ali Depov advokat Endru Kaldekot u četvrtak je tvrdio da je 34-ogodišnja Amber zapravo donirala samo "delić" nagodbe i nazvao ju je “proračunatom i manipulativnom”.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Kaldekot je tvrdio da je Herdova dečijoj bolnici Los Anđeles dala samo 100.000 američkih dolara, Američkoj uniji građanskih sloboda 450.000 američkih dolara, a drugoj dobrotvornoj organizaciji 500.000 američkih dolara anonimno.

Adam Volanski, advokat Sana, tvrdio je da je Dep bio opsednut idejom da je njegova bivša supruga "sponzoruša", o čemu svedoče SMS poruke. Ujedno je tvrdio da su Depovi savetnici znali da Herdova nije završila sa davanjem donacija, koje je odlučila da plaća u ratama, i odbacio je mišljenje da su tekstualne poruke “sveži dokazi”.

Džoni Dep
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

00:30

DŽENAN LONČAREVIĆ U PULSU SRBIJE: Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track