SALMA HAJEK MAMI UZDAHE U VRELOM KUPAĆEM KOSTIMU: Ponosno gazi 6. deceniju, ne obazire se na komentare i uživa u ŽIVOTU! (FOTO)
Foto: Profimedia

grmi kako izgleda

SALMA HAJEK MAMI UZDAHE U VRELOM KUPAĆEM KOSTIMU: Ponosno gazi 6. deceniju, ne obazire se na komentare i uživa u ŽIVOTU! (FOTO)

Pop kultura -

Poznata glumica Salma Hajek je objavila fotografiju na Instagramu i za 2 sata je dobila skoro 500.000 lajkova.

Ona se skinula u jednodelni bikini i pozirala, a komentari su samo pljuštali. Fanovi su oduševljeno su komentarisali njeno telo, ali i bujne grudi.

"Izgledaš prelepo", "Neverovatna si", "Vatra", "Toliko lepa i divna", "To kraljice".

Da podsetimo, ona je nedavno pričala o prvoj ljubavnoj sceni i kako se osećala.

Ona je snimala vruću scenu sa Antonijem Banderasom u filmu Desperado iz 1995. godine. Nije bila svesna da u filmu koji režira Robert Rodrigez, postoji ta scena sve do početka produkcije.

- Kada je trebalo da krenemo sa snimanjem, počela sam da plačem - rekla je. Shvativši da se od nje očekivalo da snimi seksualnu scenu, rekla je da to može da uradi samo na zatvorenom setu.

Otkrila je i kako joj je bilo veoma neprijatno jer je razmišljala o tome šta će njen otac i brat pomisliti kad budu videli tu scenu. Na kraju, rekla je da ih je izvela iz bioskopa tokom te scene, ali i da je dugo nakon filma imala traume sa kojima je naučila da se nosi postepeno, sa vremenom.

Salma Hajek
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:12

JANA SE VRAĆALA IZ EGIPTA I POKAZALA ČUDNU STVAR: Pevačica letela avionom, a sve oko nje PUSTO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track