MAKSA ĆATOVIĆ ZA KURIR O OPTUŽBAMA DANIJELE ŠTAJNFELD: Nisam iznenađen već ŠOKIRAN! Za neke druge sam načuo, a za Lečića nisam
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

reagovanje

MAKSA ĆATOVIĆ ZA KURIR O OPTUŽBAMA DANIJELE ŠTAJNFELD: Nisam iznenađen već ŠOKIRAN! Za neke druge sam načuo, a za Lečića nisam

Pop kultura -

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Glumica je izjavu dala pre nekoliko dana, kad je otkrila identitet seksualnog napasnika, odnosno da je reč o njenom kolegi.

Danijela Štajnfeld
foto: Shutterstock, Screenshot

Producenta Maksu Ćatovića šokirala je ova vest.

- Nemam komentar. Nisam iznenađen već šokiran. Za neke druge sam načuo, a za Lečića nisam - rekao je za Kurir producent Maksa Ćatović na vest da je Danijela Štajnfeld optužila bivšeg ministra za navodno silovanje.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a on se povodom ovoga oglasio:

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem - rekao je on.

Branislav Lečić, Branislav Lecic
foto: Kurir

Danijela je u svom filmu "Zaceli me" ispričala i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s*ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track