ŠOK PREPISKA! VODITELJKA TVRDI DA JOJ JE BRANISLAV LEČIĆ SLAO PORUKE: Dopala si mi se večeras, ne mogu da ti odolim (FOTO)
Foto: Printscreen Novo jutro

optužbe

ŠOK PREPISKA! VODITELJKA TVRDI DA JOJ JE BRANISLAV LEČIĆ SLAO PORUKE: Dopala si mi se večeras, ne mogu da ti odolim (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld izašla je u javnost sa tvrdnjama da ju je Branislav Lečić navodno silovao.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

Nakon njenih tvrdnji oglasila se voditeljka Hristina Stojiljković, koja je na svom Tviteru objavila šok prepisku. Naime, ona je navela da joj je glumac slao poruke u kojima joj se otvoreno udvarao.

"U iskušenju sam da objavim skrinšot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji", napisala je ona na svom profilu.

"A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne “trebaš mi profesionalno”.

"Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika", dodala je ona.

"Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo, pozdrav. Šaljem repertoar, pa se gledamo", stoji u jednoj od poruka za koju Stojiljkovićeva tvrdi da je stigla upravo od Lečića.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

01:47

Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track