ZINAIDA DEDAKIN IMA SKROZ NEOBIČNO IME! Sad je otkrila detalj iz PRIVATNOG ŽIVOTA koji malo ko zna! Njen otac za sve kriv
Foto: Printscreen/Magazin In

Otac joj pijan izabrao ime

ZINAIDA DEDAKIN IMA SKROZ NEOBIČNO IME! Sad je otkrila detalj iz PRIVATNOG ŽIVOTA koji malo ko zna! Njen otac za sve kriv

Pop kultura -

Glumica Zinaidu Dedakin je domaća publika zavolela zbog brojnih kako pozorišnih i filmskih uloga, tako i zbog upečatljivih rola u TV serijama. Glumicu publika trenutno ima priliku da gleda kao sestru Liljanu u seriji Urgentni centar, a mnogi od interesantnih detalja vezanih za njen život potpuna su nepoznanica širokom auditorijumu.

Naime, Dedakinova je neobično ime dobila tako što se njen otac razočarao kada je saznao da je dobio ćerku, budući da je očekivao sina, te se napio i otišao u bisokop, gde je gledao film sa ruskom glumicom Zinaidom u glavnoj ulozi, nakon čega je rešio da tako nazove svoju ćerku.

Ono što je posebno zanimljivo je istaći to da, osim što je i sama postala glumica, Zinaida je kasnije tokom života dobila priliku da stane rame uz rame sa svojom imenjakinjom i ostvari profesionalnu saradnju.

Zinaida Dedakin
foto: Pritnscreen

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track