JEDNOM ĆU SVEDOČITI PROTIV DVOJICE: Bojana Maljević na Tviteru postavila JAKU poruku Danijeli Štajnfeld
Foto: Dragana Udovičić

Podrška kolega

JEDNOM ĆU SVEDOČITI PROTIV DVOJICE: Bojana Maljević na Tviteru postavila JAKU poruku Danijeli Štajnfeld

Pop kultura -

Danijela Štajnfeld otkrila je u Tužilaštu da je moćnik iz filmske industrije koji ju je pre više godina silovao navodno njen kolega Branislav Lečić.

Mnogo javnih ličnosti se oglasilo povodom ovog slučaja koji su na svojim društvenim mrežama upućivali podršku za Danijelu Štanjfeld.

Između ostalih, na svom Tviter nalogu oglasila se i glumica Bojana Maljević, koja je podelila dva tvita sa sadržinom koja se najverovatnije odnosi na slučaj silovanja glumice.

"Jednom ću svedočiti protiv dvojice. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre", najpre je napisala Maljevićeva.

"Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge".

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

Branislav Lecic
foto: Marina Lopičić

kurir.rs

Bonus video:

02:30

O slučaju Branislav Lečić - Danijela Štajnfeld govore Stanojević, Jurić i Tintor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track