01:10

Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

ŠTAJNFELDOVA POKRENULA LAVINU

GLUMICA JOVANA JELOVAC O DANIJELINOJ OPTUŽBI DA JE SILOVANA: Velika je to HRABROST, traume i ožiljci ostaju celog života!

Pop kultura -

Glumica Jovana Jelovac Cavnić govorila je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji o optužbi njene koleginice Danijele Štajnfeld pred Tužilaštvom da ju je silovao glumac Branislav Lečić.

"Mene ovo pre svega potresa kao ženu, nasilje se nažalost događa svuda, bez obzira na profesiju. Apelujem da se svaki vid nasilja prijavljuje, nijedna žrtva ne treba da ćuti, a zadatak svih je da što više govorimo. Pre svega dajem podršku, to je velika hrabrost, izaći i reći traume, to ostavlja ožiljke celoga života", rekla je Jovana, pa dodala:

Jovana Jelovac
foto: Kurir televizija

"Mora da se stane na put ovome. Svako ko se usudio da počini zločin treba da bude najteže kažnjen od strane nadležnih institucija."

Jovana Jelovac
foto: Kurir televizija

Jovana je otkrila koliko je često da se ovo događa u filmskoj industriji.

"Ja sam imala sreću da nisam imala takvo iskustvo i niko od mojih bliskih koleginica. Nepristojne ponude postoje svuda, a ja Bogu hvala nisam imala. Treba biti obazriv sa rečima, jer neke stvari mogu izmeniti tok istrage", kaže glumica.

Jovana Jelovac
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Branislav Lečić nekoliko puta se obratio javnosti povodom optužbi.

"Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv", rekao je glumac.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:47

Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track