PRINC HARI SE ZAPOSLIO! Radiće u firmi kao zagovornik MENTALNOG FITNESA i SAMOOSTVARENJA: Naučio sam da BOL transformišem u SVRHU
Foto: Profimedia

snašao se

PRINC HARI SE ZAPOSLIO! Radiće u firmi kao zagovornik MENTALNOG FITNESA i SAMOOSTVARENJA: Naučio sam da BOL transformišem u SVRHU

Pop kultura -

Princ Hari je našao posao i postaće deo kompanije za životni trening i mentalno zdravlje "BetterUp Inc".

Potvrda je došla i sa sajta same kompanije gde je jedan od osnivača i direktora objavio vesti.

princ Hari
foto: EPA / Neil Hall

"Velika je čast i uzbuđenje da vam predstavimo našeg prvog CIO (Chief Impact Officer): Princ Hari, vojvoda od Saseksa. Dobili smo veliki priliv energije i inspiracije od njega. On je pravi građanin sveta koji je posvetio život pomažući ljudima, pogotovuo onima sa problemima u oblasti mentalnog zdravlja.", izjavio je Aleksi Robišo i nastavio.

"Kao član BetterUp izvršnog tima, princ Hari će proširiti ono što već radi godinama dok inspiriše i uči našu zajednicu o bitnosti preventive mentalnog zdravlja, kao i važnosti mentalnog fitnesa i ljudskog potencijala širom sveta."

Princ Hari je objasnio razloge pristupanja ovoj kompaniji.

"Kao prvo, veoma sam uzbuđen što sam se priključio ovom timu i zajednici. Hvala vam na dobrodošlici. Čvrsto verujem da se treba fokusirati na mentalne vežbe koje otključavaju naš potencijal i prilike za koje nismo ni znali da postoje unutra nas samih.

Ono što sam naučio u svom životu je moć da se bol transformiše u svrhu. Tokom decenije u vojsci, naučimo sam da se ne gradi sam fizička istrajnost već i mentalna.

U svojoj novoj ulozi fokusiraću se na nekoliko bitnih stvari: biću advokat za mentalni fitnes i podizati svest o tome, voditi društvenu misiju i uticaj kompanije, pomagati u ostvarenju vizije i širiti svetsku zajednicu BetterUp kompanije."

princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Betterup.com)

BONUS VIDEO:

02:02

Ratko (20) ne odustaje od sela i dedovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track