MOŽDA ĆE SUTRA REĆI DA SAM SILOVAO I DECU! Branislav Lečić oglasio se i otkrio da u PETAK daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu!
Foto: Marina Lopičić

OGLASIO SE

MOŽDA ĆE SUTRA REĆI DA SAM SILOVAO I DECU! Branislav Lečić oglasio se i otkrio da u PETAK daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu!

Pop kultura -

Branislav Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld
foto: Nikola Anđić, Printscreen

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".

Branislav Lecic
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./Novosti

BONUS VIDEO:

02:30

O slučaju Branislav Lečić - Danijela Štajnfeld govore Stanojević, Jurić i Tintor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track