OVDE LEKA IMA VIKENDICU! Komšije iz Ritopeka otkrile s kim su ga sve viđali
Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

susedi lepo pričaju o glumcu

OVDE LEKA IMA VIKENDICU! Komšije iz Ritopeka otkrile s kim su ga sve viđali

Pop kultura -

Iako smo u prvobitnoj objavi napisali da je vikendica glumca Branislava Lečića u Ritopeku mesto gde je glumac navodno silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld, 7. maja 2012, glumica nigde nije u svojoj izjavi rekla da je reč o Ritopeku.

Nakon analize raskrinkavanje.ba ukazano je da je u prvobitnoj verziji teksta pogrešno insinuirano da je Štajnfeld izjavila da se silovanje dogodilo u Ritopeku. Glumica, naime, nikada nije imenovala naziv mesta, ni konkretnu lokaciju kuće u kojoj se napad navodno dogodio, već su mediji, iz njene izjave da se napad dogodio u “kući na brdu na periferiji grada” zaključili da je ta vikendica u Ritopeku mesto napada.

Prema tvrdnjama glumice Danijele Štajnfeld, silovanje se dogodilo u kući na obroncima Beograda maja 2012. godine, a glumac Branislav Lečić godinama poseduje velelepnu kuću od 300 kvadrata, u koju je povremeno dolazio.

Velelepna kuća od oko 300 kvadrata sa savršeno uređenim dvorištem i okućnicom i istom takvom ogradom u vlasništvu je popularnog glumca, a iako slovi za vikendicu i nalazi se u vikend naselju prigradskog naselja opštine Grocka, zapravo je kuća iz bajke, opremljena za život, a ne za vikend odmor.

Kupio ju je, kako se saznalo, od kolege Bogdana Diklića pre desetak godina i predstavlja pravu oazu mira, udaljenu na tridesetak minuta od gradske vreve.

Ubeđeni da u malom mestu, kakvo je Ritopek, svi znaju gde Leka boravi kada želi da pobegne iz grada, u razgovoru sa meštanima zaključilo se da nemaju pojma o tome da im je glumac Branislav Lečić komšija.

Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld
foto: Nikola Anđić, Hold me right

Jedna vremešna gospođa, koja se predstavila kao Eva, pokazala je gde je Lečićev dom.

- To vam je ova ovde, sa visokom drvenom ogradom. Lepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića pre desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu - rekla je gospođa, koja, kako kaže, tu živi skoro četiri decenije. Pamti i prošlog vlasnika.

- Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sedeli smo u dvorištu. Dovodio je i svoju ćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima - kaže Eva za i dodaje:

- Nikada ga nisam videla u ženskom društvu. Uvek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili - kaže ona.

Branislav Lečić
foto: Marina Lopičić

kurir.rs/alo

Bonus video:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja