BAŠ JE BRIGA ZA BIVŠEG! Nina Radulović za optužbe za SILOVANJE saznala na KOSMAJU: Evo šta voditeljka radi i o čemu brine
Foto: Marina Lopičić

OPORAVLJA SE

BAŠ JE BRIGA ZA BIVŠEG! Nina Radulović za optužbe za SILOVANJE saznala na KOSMAJU: Evo šta voditeljka radi i o čemu brine

Stars -

Nina Radulović, bivša žena Branislava Lečića kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, na Kosmaju je saznala da se otac njenog deteta tereti za ozbiljno krivično delo. Ona je taj dan bila sa sinom i roditeljima na planini nadomak Mladenovca i uživala je u prirodi. Iako izbegava predstavnike medija i da govori o ovoj škakljivoj temi, ona uživa u životu i posećuje prirodne lepote naše zemlje sa porodicom.

Nina uživa na Kosmaju
Nina uživa na Kosmaju foto: Privatna Arhiva

Nina je posle operacije koju je imala u februaru, odlučila da povede računa o svom zdravlju. Ona je, podsetimo, dugo imala problema sa diskus hernijom, zbog koje je i morala pod nož, zato što joj se stanje pogoršalo nakon što je pala niz stepenice.

Voditeljka je na Instagramu istakla da joj je zdravlje najvažnije.

- Doktor mi je rekao, da šetam, vežbam i hranim se zdravo, ako želim da se oporavim.... a ja, razume se, slušam struku - napisla je Nina na Instagramu.

Inače, Ninina majka Gorica otkrila je i u kom stanju se voditeljka nalazi, posle optužbi na račun njenog bivšeg supruga.

- Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram - ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izveštavaju o ovom događaju - smatra ona.

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica.

Upitali smo je i kako je Nina:

- Nina je odlično, što ne bi bila dobro? Odlično se nosi sa svim, ona poznaje tog čoveka, ona sve dobro kapira. Mi o tom čoveku imamo najbolje moguće mišljenje, dok ne saznamo nešto što još uvek ne znamo i onda ga možda promenimo. Za sada imamo savršeno mišljenje o Branislavu. U svakoj situaciji u kojoj se našao za sve ove godine koliko ga poznajem - završila je Gorica.

Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld
foto: Marina Lopičić, Teodora Milovanović

Kurir.rs/A.P/Lj.S/foto: Damir Dervišagić, printskrin Instagram

Bonus video:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track