PORODILA SE JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH GLUMICA! Ema Stoun dobila dete u 4. deceniji, a malo ko zna sa čime se godinama BORILA!
Foto: Profimedia

stigla prinova

PORODILA SE JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH GLUMICA! Ema Stoun dobila dete u 4. deceniji, a malo ko zna sa čime se godinama BORILA!

Pop kultura -

Glumica Ema Stoun (32) postala je mama. Naime, Ona je svoje prvo dete dobila u braku s Dejvom Mekkerijem, a par još uvek nije otkrio ime i pol bebe.

Oskarovka se za svog supruga udala u septembru prošle godine na tajnom venčanju, a u vezi su od oktobra 2017. godine.

Par svoju privatnost čuva daleko od očiju medija, a retko objavljuju i zajedničke fotografije.

Podsetimo, Ema Stoun je 2017. godine proglašena za najplaćeniju glumicu u Holivudu u proteklih godinu dana. Uloga u filmu "La, la lend" donela joj je velikupopularnost i zaradu veću od 20 miliona dolara.

Ema Stoun
foto: Profimedia

Ipak, Ema retko priča o svojim problemima koji su počeli kada je imala samo sedam godina. Kao mala borila se sa psihičkim teskobama i napadima panike. Nije bila sigurna u sebe pa je morala da ide i kod psihijatra kako bi to rešila.

"Bila sam vrlo, vrlo tužno dete i imala sam mnogo napada panike. Terapija mi je bila od velike koristi, počela sam da idem na nju kao sedmogodišnjakinja. Kasnije su mi gluma i improvizacije jako su mi pomogli", rekla je gostujući u jednoj emisiji.

Ema Stoun
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track