BEŽALA OD KUĆE DA BI IŠLA NA ŽURKE I USPELA JE DA ZAPALI MAJKIN DŽIP: Starleta je bila veoma nestašna i buntovna tinejdžerka!
Foto: Profimedia

haos

BEŽALA OD KUĆE DA BI IŠLA NA ŽURKE I USPELA JE DA ZAPALI MAJKIN DŽIP: Starleta je bila veoma nestašna i buntovna tinejdžerka!

Pop kultura -

Kloi Kardašijan (36), jedna od čuvenih rijaliti sestara je bila gost u tok-šou čuvene Dru Barimor. Tema je bila poslednja sezona rijalitija "U korak sa Kardašijanima"koji je proslavio porodicu Kardašijan-Džener.

Kloi je osim priče o rijalitiju sa čuvenom glumicom podelila i detalje iz svog tinejdžerskog perioda.

Kloi Kardasijan, Dru Barimor
foto: Profimedia

Bila je buntovna i ispričala priču o jednom incidentu koji se završio uništenim i veoma skupim kolima njene majke, Kris Džener. Naime, Kloi se iskrala iz kuće da bi otišla na žurku u jedan hotel, ali to se završilo veoma loše.

"Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena.", rekla je Kloi.

Kloi Kardasijan
foto: Profimedia

"Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući... Sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju - nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me. ", nastavila je priču Kloi.

Kako je rekla, kasnije je saznala da je nečiji suprug došao u hotel kako bi se osvetio ženi koja ga je varala tako što joj je zapalio automobil. Kloi je tad imala samo 16 godina i nije zarađivala, a te večeri nije ni ponela novčanik, pa je ostavila automobil svoje majke na standardnom parkingu jer nije imala novca da plati parking sa čuvanjem.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:43

LJUPKA IMA NOVU DRUGARICU: Pevačica otputovala sa RIJALITI ZVEZDOM, a onda usledio snimak VRUĆEG DEKOLTEA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track