SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE, A SAD GA ČEKA KAZNA ZATVORA! Turskog glumca 20 godina MLAĐA supruga optužila za NASILJE!
Foto: Pritnscreen

šok

SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE, A SAD GA ČEKA KAZNA ZATVORA! Turskog glumca 20 godina MLAĐA supruga optužila za NASILJE!

Pop kultura -

Turski glumac, Ozkan Denis (48), koji je srpskoj publici poznat po ulogama u serijama "Istanbulska nevesta" i "Sudbina" mogao bi da završi u zatvoru zbog nasilja nad bivšom suprugom Fejzom Aktan koja je 20 godina mlađa od njega.

Naime, kako pišu turski mediji, istraga o slučaju je završena i tužilaštvo je podnelo tužbu protiv Ozkana u kojoj zahteva zatvorsku kaznu u rasponu od šest meseci do maksimalnih godinu i po.

Fejza je ispričala da ju je glumac nekoliko puta istukao, a prvi put se to dogodilo pre tri godine u njihovoj kući u četvrti Sarıjer.

Otkrila je da se treći nasilni incident dogodio dok su bili u Nemačkoj, a na sudu je, kako pišu turski mediji, svedočila dadilja sina od bivših supružnika, njihovi zajednički prijatelji i Fejzina sestra.

Ozkan Deniz
foto: Profimedia

Ozkan je rekao kako su optužbe njegove bivše supruge neistinite i da ih ne prihvata.

Manekenka je kao dokaze priložila nalaze iz bolnice iz juna 2019. godine na kojima piše da je bila lakše povređena.

Glumac je krajem januara objavio fotografiju sa sinom na Instagramu, a najčešće deli snimke i slike sa snimanja svojih novih projekata.

On je zabranio je opciju komentarisanja na svom profilu na Instagramu ispod svake objave zbog cele situacije u kojoj se našao.

Inače, Deniz i Aktan su se razveli nakon 15 mjeseci braka, a imaju sina Kuzeyja kojeg su dobili 2018. Bivši bračni par dijeli skrbništvo nad djetetom i glumac se osvrnuo na svog sina tijekom ispitivanja okolnosti napada na manekenku.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:23

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA VIDEO SA I BEZ ŠMINKE! Pevačica pokazala pravo lice, evo kolika je RAZLIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track