TEK SLEDE PREGOVORI SA ČEDOM I SCENE SA LEGIJOM! Boris Isaković o liku Slobodana Miloševića, otkrio detalje SERIJE PORODICA
Foto: Promo

ponosan

TEK SLEDE PREGOVORI SA ČEDOM I SCENE SA LEGIJOM! Boris Isaković o liku Slobodana Miloševića, otkrio detalje SERIJE PORODICA

Pop kultura -

Glumac Boris Isaković maestralno je odigrao ulogu Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" koja je sinoć prikazana na RTS.

Boris isaković oduševio je publiku kako je oživeo lik Slobodana Miloševića, a sada je progovorio o svojoj ulozi i utiscima.

- Stižu pohvale, a ja kažem tek je počelo ljudi! To stavrno i mislim. Mini serija je forma koja je fantastična. Gledaoci će imati priliku da geldaju pet filmova. Čak su ispisana imena pored svakog lika.

Svi se slažu da je sličnost neverovatna, ali i odlična glumačka postava.

- Kada su me zvali odmah sam rekao da bih voleo bih da igram Slobodana Miloševića. To je fantastična prilika za glumca. Treba svašta obuhvatiti. Hvala Bogu da sam imao ogromnu pomoć od kolega koji su vrhunski glumci. Ja sam bio uporan u tome - iskren je Isaković.

serija Porodica, Slobodan Milošević, Boris Isaković
foto: Promo

Glumac se prisetio početaka svoje karijere.

- Ja sam moju karijeru započeo 1993. godine, u potpuno razrušenom gradu i stalno sam mislio da ću zatvoriti to pogljavlje, ali nikako. Planeta počinje sama da se čisti i prosto moramo sve ovo da prošemo da bismo ispilivali na površinu.

Voditeljka je istakla da je gotovo polovina stanovništva gledalo seriju jer je to nešto što nas se tiče.

serija Porodica, Slobodan Milošević, Boris Isaković
foto: Promo

- Čudio sam se, ali sam se trudio da se približim Slobodanu Miloševiću. Važno je bilo otvoriti potpuno drugu, intimnu stranu Slobodana Miloševića. Ljudi su govorili o ljubavnom odnosu sa njegovom suprugom, a to je bilo potrebno otvoriti. Sve drugo su slike kojih se sećamo sa sednica u kojoj je u ulozi političara - istakao je glumac.

- To je bio izazov, dati i drugu stranu Slobodana Miloševića - dodao je Isaković.

On je podsetio gledaoce da je serija tek počela i da ne želi previše da otkriva kako bismo mogli da gledamo šta se dalje dešava.

- Tek je počela serija. Ali je možda je zgodno gledaocima da ispirčam sve, da ne moraju da gledaju - našalio se Boris.

Mnogi tvrde da je špica bila iznenađenje.

- Kompletna serija je nešto što pripada svetskoj produkciji, a špica je neobična i intrigantna- rekao je on.

- Tek je počelo, tek će da se dešava. Nemojte da budete nestrpljivi. Tek dolaze scene sa pregovora sa Čedomirom Jovanovićem kojeg igra Milan Marić. Te scene su mi bile značajne, kao i scene sa Legijom. Ponosan sam na Tijanu (Marković, u seriji glumi Mariju Milošević) mi se poznajemo dugo. Radili smo na predstavi Galeb, mi smo već tamo postali porodica, sada smo samo to učvrstili - rekao je glumac na K1 televiziji.

serija Porodica, Slobodan Milošević, Boris Isaković
foto: Promo

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track